Zonwering voor binnen en buiten

Case Screens Nijbroek

  • Buiten
  • Zonwering

Screens

In Nijbroek hebben wij dit mooie huis mogen voorzien van windvaste screens van SunCircle uit Barneveld. De screens zijn allemaal elektrisch bedienbaar met een Somfy IO motor met een afstandsbediening. Er kan ook gekozen worden voor bediening via de app. Daarvoor heb je nog een Tahoma switch nodig. Voor de omkasting is dezelfde kleur aangehouden als de kozijnen, waardoor de omkasting niet opvalt wanneer de screens omhoog zijn.

Het doek heeft een antraciet kleur. Dit is een donkere kleur die de meeste warmte buiten houdt. Het ideale aan windvaste screens is dat u deze naar beneden kunt laten wanneer u de hele dag aan het werk bent of een dagje weggaat. Doordat het doek aan de zijkanten vast zit in de geleider, kan er niks mee gebeuren. Ook nat worden is geen enkel probleem, We raden dan wel aan om het doek goed te laten drogen voordat deze weer in de bak gaat. Voor deze klant kan de zomer in ieder geval al beginnen!

Zonwering voor binnen en buiten

Zonwering Put

Zonwering Put is dé specialist in zonwering. Binnenzonwering, horren, rolluiken, screens, terrasschermen, pergola’s: wij bieden altijd een oplossing op maat. Moet u vaak een oogje toeknijpen op kantoor? Of wilt u thuis meer privacy en wooncomfort? Kom dan eens langs bij Zonwering Put, dan helpen we u graag verder!

Screens Nijbroek 2
Screens Nijbroek
Monique Put

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wilt u ook zo’n tof project?

Bel ons gerust voor vragen of advies.

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30

Offerte aanvragen