Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Solar bediening

U kunt bij Zonwering Put terecht voor innovatieve en duurzame oplossingen voor uw huis. Van solar screens tot rolluiken op zonne-energie. Het zonnepaneel voedt de motor, die alleen wat zonlicht nodig heeft om te functioneren. We bieden verschillende opties aan voor zowel screens als rolluiken, waarbij u kunt kiezen uit de topmerken Brel en Somfy. Lees hieronder meer over onze solar bediening!

Solar screens

Bij ons kunt u ook terecht voor screens op zonne-energie. Het voordeel hiervan is dat er geen gaten naar binnen geboord hoeven te worden voor het stroom. Het zonne-paneel is de voeding van de motor, deze heeft alleen wat zon nodig zodat deze bediend kan worden. Wij hebben verschillende screenbakken waarop solar bediening toegepast kan worden, dit is afhankelijk van welk type Solar motor.

Er is keuze uit een Brel motor en een Somfy motor. Beide screens met Solar motor worden uitgevoerd met een geïntegreerde onderlat, dit houdt in dat de onderlat niet zichtbaar is wanneer het product in de bak zit.

Solar rolluiken

Bij ons kunt u ook terecht voor rolluiken op zonne-energie. Het voordeel hiervan is dat er geen gaten naar binnen geboord hoeven te worden voor het stroom. Het zonne-paneel is de voeding van de motor, deze heeft alleen wat zon nodig zodat deze bediend kan worden. Er is keuze uit een Brel motor en een Somfy motor.

Solar bediening

Qua bedieningsmogelijkheden hebben de leveranciers de laatste tijd ook niet stil gezeten. Zo is nu ook de solar bediening een mogelijkheid die veel wordt toegepast. Ideaal wanneer u geen kabels naar binnen wilt hebben. Onze leverancier heeft 2 merken welke Solar bediening uitvoert, namelijk Somfy en Brel. De minimale breedte voor een screen bij een Brel motor is 753 mm. Voor Somfy is dat 514 mm. Bij een rolluik heeft de Brel een minimale breedte van 823 mm nodig en de Somfy 534 mm. Beiden hebben een zonnepaneel op het product, dit zonnepaneel wordt door de zon opgeladen waardoor u het product kunt bedienen d.m.v. een handzender.

Een veel voorkomende vraag is; Wat als er een dag geen zon is geweest? Wanneer er een dag geen zon op het paneel is gekomen is geen probleem. Het product kan zeker nog 50 keer op en neer bewogen worden zonder zon te zien. Wanneer een product op het noorden geplaatst wordt is dit een ander verhaal, dan zal het zeker een keer opgeladen moeten worden.

Offerte aanvragen