Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Fractions

Wellicht heeft u nog nooit gehoord van Fractions. Dit is namelijk een relatief nieuw type binnenzonwering, waar goed over is nagedacht. Een fraction is een combinatie van shutters en horizontale jaloezieën. Het voordeel van deze aluminium shutters is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn, toepasbaar in vochtige ruimtes zijn en tegen hoge temperaturen kunnen.

Fractions zijn in diverse variaties en kleuren te verkrijgen. Zo kunt u een geheel eigen stijl en sfeer binnen uw huis creëren. Alles wordt op maat voor u gemaakt, waardoor niets standaard oogt. De panelen kunnen zowel in glans, als in matte structuurlak uitgevoerd worden.

Doordat een fraction een smal frame heeft, is deze zowel óp, als ín de glaslat te monteren. Heeft u een draaikiepraam? Dat is bij fractions geen enkel probleem, want ze kunnen hier gewoon op gemonteerd worden. De sluiting is door middel van een magneetsluiting in het midden.

Voor meer informatie en inspiratie heten wij u van harte welkom in onze showroom. Hier hebben wij diverse voorbeelden van wat er zoal mogelijk is.

Fractions nu leverbaar bij Zonwering Put

De keuze voor het soort plaatsing hangt sterk af van de situatie. Wilt u namelijk de luiken 180 graden kunnen omslaan, dan dienen Fractions zo kort mogelijk op de hoek van de stijlen te worden gemonteerd. Naast “in-de-dag” montage kunnen Fractions ook “op-de-dag“ worden geplaatst. Door toepassing van een bovenprofiel sluiten Fractions met onzichtbare magneten in dichtgevouwen situatie tegen het bovenprofiel en in opengevouwen toestand tegen elkaar. In het midden houden de in het profiel opgenomen magneetbanden de panelen strak op elkaar; supercompact. De bediening van de Fractions is eenvoudig door middel van een knop. De lichtsleuven schuift men dicht door de knoppen omhoog te bedienen. Tevens kunnen de Fractions als luiken geopend of gesloten worden.

In gesloten situatie bieden Fractions ook nog een extra isolatiepaneel voor zicht, licht, lucht, warmte, geluid en veiligheid. De toepassing hoeft zich niet eens te beperken tot een raam of deur. Hoe en waar u het daglicht gebruikt voor uw toepassing maakt niet uit; gebruik het in uw voordeel. Het licht verplaatst zich als een zonnewijzer door het interieur en maakt zelfs van een lege ruimte een sfeervolle kamer zodra de zon op het raam valt. De spreiding van dicht licht kan door de gebruiker worden beïnvloed door het licht te knijpen, zoals dat ook met de ogen gebeurt zodra het licht te fel is.

Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Fractions
Offerte aanvragen