Onderhoud zonwering

Sluit de zon buiten!

Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw zonwering en loopt u minder risico op problemen. Een grote kans op dure reparaties of vroegtijdige vervanging sluit u daarmee uit. Het belang van goed onderhoud van zonwering is dus niet te onderschatten. Zonwering Put steekt de handen uit de mouwen om te zorgen dat u uw goed functionerende zonwering behoudt.

Bij ons kunt u kiezen voor een onderhoudscontract.

Wat is onderhoud van zonwering?

Zonwering Put voert het onderhoud van uw zonwering voor u uit. Sluit nu uw onderhoudscontract af bij Zonwering Put voor uw nieuwe en bestaande zonwering in en rondom Apeldoorn. Of een onderhoudscontract nodig is? Ja. U kunt het onderhoud aan zonwering vergelijken met auto-onderhoud. Een auto wordt regelmatig gewassen en krijgt een onderhoudsbeurt. Het oliepeil en de bandenspanning worden bijvoorbeeld gecontroleerd. De checklist voor een auto is vergelijkbaar met het werkplanblad van zonwering.

Stel dat u een jaar of vijf niets aan uw zonnescherm doet en de bediening gaat kapot of een arm loopt vast. Dan bedragen de reparatiekosten al gauw honderden euro’s. Veel gehoorde uitspraken zijn: “De zonwering is pas een jaar oud, onderhoud is toch niet nodig”, of “Het scherm is dit jaar nauwelijks gebruikt.” Uw zonwering heeft onderhoud nodig. Het maakt niet uit hoe vaak u er per jaar gebruik van maakt. Verleng de levensduur van zonwering met goed onderhoud. Kiest u voor een onderhoudscontract, dan heeft u altijd goed functionerende zonwering. Zijn er problemen? Dan zorgen wij ervoor dat u hem direct weer kunt gebruiken als u hem nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie over onderhoud.

Onderhoud Zonwering

Sluit de zon buiten

Kosten onderhoud zonwering

Voor elk type zonwering kunnen wij voor passend onderhoud zorgen, zodat u lang kunt genieten van uw zonwering. De kosten van onderhoud van uw zonwering variëren per type zonwering. Bent u benieuwd naar de kosten voor zonwering-onderhoud bij u? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Om u beter van dienst te kunnen zijn is het handig om een breedte en hoogtemaat van het product toe te voegen en een fotootje. Ook het vermelden van de begaande grond, eerste of tweede verdieping stellen wij zeer op prijs.

Zoekt u goede zonwering?

De zonwering van Zonwering Put

Zoekt u goede zonwering? Dan bent u bij Zonwering Put aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse soorten binnen- en buitenzonwering; van een uitvalscherm tot markiezen. Wat dacht u van een terrasscherm, zodat u tijdens die warme zomerdagen heerlijk in de tuin kan zitten? Of een elektrische rolluik, die u in huis beschermt tegen de zon? Kijk samen met onze medewerkers naar alle mogelijkheden voor zonwering bij u thuis. Natuurlijk staan uw wensen hierbij centraal. Wilt u meer informatie over onze zonwering? Kom dan bij ons langs in de winkel.

Onderhoud Zonwering
Offerte aanvragen