Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

4 Seasons Outdoor

Tuinmeubelen

De mooie tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor maken uw tuin helemaal compleet. Creëer plek om te ontspannen met een comfortabele loungeset of zorg voor een fijne eetplek met een prachtige grote tuintafel. Met het 4 Seasons Outdoor assortiment bij Zonwering Put bent u verzekerd van mooie tuinmeubelen van hoge kwaliteit.

Eigentijdse en comfortabele

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Wilt u moderne tuinmeubelen die ook nog eens zeer comfortabel zijn? Dan zit u bij 4 Seasons Outdoor goed. Het bedrijf won niet voor niets diverse awards in de branche van tuinmeubelen. Met oog voor detail kijken de designers samen met de fabrikanten naar nieuwe mogelijkheden. Deze werkwijze draagt bij aan innovatieve producten. De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn uit te breiden met diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan gevlochten Donuts of Macarons die te gebruiken zijn als bijzettafel of extra zitplek.

4 Seasons Outdoor
4 Seasons Outdoor

Topkwaliteit van

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor doet er alles aan om meubelen van hoge kwaliteit te leveren. Voordat de tuinmeubelen bij u in de tuin staan, krijgen ze een strenge kwaliteitscontrole. Bij iedere stap van het productieproces vindt een kwaliteitscontrole plaats. Na de laatste controle worden de meubelen zorgvuldig individueel ingepakt voor transport. Sinds de jaren’ 90 is 4 Seasons Outdoor actief in Indonesië en tot op de dag van vandaag vindt de productie plaats in Azië. Het werk in Azië wordt onder goede arbeidsomstandigheden uitgevoerd en draagt bij aan werkgelegenheid voor de bevolking.

Bescherming van uw tuinmeubelen met Aero Covers

Wij snappen dat u niet iedere keer als het slecht weer is uw tuinmeubelen wilt opbergen. Toch is het voor de levensduur belangrijk uw meubelen te beschermen. In het assortiment van Zonwering Put vindt u hoezen van Aero Cover. Hiermee zijn uw tuinmeubelen het hele jaar door goed beschermd tegen alle weersomstandigheden. Deze hoezen zijn voorzien van een speciaal membraan. Dit speciale membraan voorkomt schimmelvorming, doordat het vocht aan de binnenkant van de hoes naar buiten kan. Daarnaast houdt de hoes ook vuil en regen tegen van buitenaf. Door de opbergtas die aan de hoes zit, zijn de hoezen van Aero Cover makkelijk op te ruimen.

Bent u benieuwd naar ons assortiment tuinmeubelen? Kom dan langs in onze showroom.

4 Seasons Outdoor
4 Seasons Outdoor
4 Seasons Outdoor
4 Seasons Outdoor
4 Seasons Outdoor
C
4 Seasons Outdoor
4 Seasons Outdoor
4 Seasons Outdoor
Offerte aanvragen