Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Overkappingen

Overkapping met glas

Wanneer u overweegt een overkapping met glas te nemen, is het belangrijk om te vooraf te bepalen waar deze komt te staan. Komt deze op het zuiden of staat deze veel in de zon? Dan is een serre-zonwering op de overkapping zeker aan te raden! Het voordeel van een overkapping met glas, is dat u er in het voor- en najaar met zonnetje al heerlijk kunt vertoeven – u gaat meer genieten van het buitenleven. Het glas wat in de overkapping zit is gelaagd veiligheidsglas, wat betekent dat de folie intact blijft en de glasstukjes daarop blijven kleven, indien er een breuk ontstaat. Dit geeft wel zo’n veilig gevoel wanneer u eronder zit. Wilt u zich helemaal afsluiten? Dan kunt u ook een glazen schuifwand bij uw overkapping kopen.

Mocht u toch nog vragen hebben of het product in het echt willen bekijken? Geen probleem! Kom gerust langs in onze showroom, waar wij u rustig uitleg kunnen geven over de verschillende mogelijkheden. Zo valt een overkapping met polycarbonaat daar ook onder.

Overkapping met glas
Overkapping met glas
Overkapping met glas
Overkapping met glas
Offerte aanvragen