Sluit de zon buiten

Buitenzonwering

De buitenzonwering is niet meer weg te denken uit ons assortiment. De zomers worden namelijk steeds warmer waardoor het meer nodig is om een zonwering aan uw woning te laten monteren. De zonweringen welke wij aanbieden zijn van onze leverancier SunCircle uit Barneveld. Gemak dient de mens, daarom bieden wij onze producten elektrisch aan met een afstandsbediening. Met een Somfy IO motor in combinatie met een Tahomabox of connexoon is het zelfs mogelijk de producten op afstand te bedienen via uw smartphone of tablet! U kunt dan vanuit uw luie stoel al uw producten bedienen. De producten zijn natuurlijk te zien in onze showroom, hier krijgt u gelijk uitleg over het product en de verschillende producten. Kom gerust een kijkje nemen!

Binnenzonwering

Sluit de zon buiten

CopaHome is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. De producten van CopaHome staan bekend om de sublieme kwaliteit in combinatie met een duurzame levensduur. Functionaliteit en design gaan hand in hand bij CopaHome. Met als doel om uw woon- en leefcomfort te optimaliseren.

Komt u langs in onze showroom? Een keuze die niet helemaal bij uw interieur past, is natuurlijk zonde van uw geld. Om dat te voorkomen, kunt u een stalenboek meenemen om thuis uw beslissing rustig te overdenken. Bij ons kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld terrasschermen, gordijnen, markiezen of screens.

Terrasschermen
Sfeerimpressie

Sluit de zon buiten

Binnenzonwering

Hoe weert u de zon het liefst? Verduister rolgordijnen naar uw wens.
Zonwering Put is dé specialist in zonwering. Binnenzonwering, horren, rolluiken, screens, terrasschermen, pergola’s: wij bieden altijd een
Of maak de buren jaloers met onze prachtige jaloezieën. Kies voor binnenzonwering die perfect aansluit bij uw interieur. Zonwering Put levert alle soorten raambekleding.