Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Van dinsdag t/m vrijdag van 13:30 – 18:00 en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

screens

Een hele rits kwaliteiten

De rits uitvoering is geliefd bij Zonwering Put. Bijna 80% van onze consumenten gingen u voor in de showroom bij Apeldoorn. Waarom deze keuze? Dat is heel duidelijk:

  • Windvast op iedere hoogte
  • Geen kier tussen het doek en de geleiders
  • Toegenomen levensduur van het doek
  • Scherpe prijsstelling.

Ongewenste gasten zoals muggen en andere insecten worden buiten gehouden met een ritsscreen. Echter, zorgt u af en toe wel voor verfrissing. Daar het doek zo dicht geweven is, kan het zelf niet ventileren.

De screendoeken zijn gemaakt van glasvezel, hierdoor wordt 85% van het zonlicht gefilterd. Er is keuze uit meer dan 60 kleuren.

Ook is het mogelijk om 1% screendoeken te leveren, deze draden zijn dichter op elkaar geweven, deze doeken zijn met name geschikt voor instanties waarbij veel met de computer/beamer gewerkt word. Hierdoor wordt het kijken op een beeldscherm een stuk prettiger. Ook is het mogelijk om een screen te krijgen met een transparant PVC doek. Dit kan gebruikt worden in overkappingen om de zicht naar buiten te behouden en toch uit de wind te zitten.

De krachtpatser LX 55

Krijgt u een glimlach op uw gezicht bij de woorden kwaliteit, zekerheid en design? Dan hebben we uitstekend nieuws voor u. Al deze ingrediënten komen namelijk samen in de LX55 Ritsscreen.

Een fantastisch XL screen voor grote raampartijen. Strepen door druipend regenwater zijn verleden tijd door de uitstekende afwatering. De wind kan zich er ook maar beter bij neerleggen, want die krijgt zeker geen vat op de LX55. Dit screen doek is namelijk van topkwaliteit en sluit naadloos aan op de geleider.

Een screen is onderdeel van uw huis, dus onverwoestbaarheid is niet de enige benodigde capaciteit. Deze screen bewijst zijn kracht en heeft ook nog een exclusieve uitstraling.

Screens
Screens

Screens bij Zonwering Put

Heeft u nou interesse in screens. Kom langs bij Zonwering Put in Heerde om te kijken in onze showroom. Of neem contact met ons op en wij komen bij u langs.

Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Onderhoud zonwering
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens