Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

screens

De rits uitvoering screens zijn geliefd bij Zonwering Put. Bijna 80% van onze consumenten gingen u voor in de showroom bij Apeldoorn. Waarom de keuze voor dit soort screens? Dat is heel duidelijk:

  • Windvast op iedere hoogte
  • Geen kier tussen het doek en de geleiders
  • Toegenomen levensduur van het doek
  • Scherpe prijsstelling.

Ongewenste gasten zoals muggen en andere insecten worden buiten gehouden met een ritsscreen. Echter, zorgt u af en toe wel voor verfrissing. Daar het doek zo dicht geweven is, kan het zelf niet ventileren.

De doeken van de screens zijn gemaakt van glasvezel, hierdoor wordt 85% van het zonlicht gefilterd. Er is keuze uit meer dan 60 kleuren.

Ook is het mogelijk om 1% screendoeken te leveren, deze draden zijn dichter op elkaar geweven, deze doeken zijn met name geschikt voor instanties waarbij veel met de computer/beamer gewerkt word. Hierdoor wordt het kijken op een beeldscherm een stuk prettiger. Ook is het mogelijk om screens te krijgen met een transparant PVC doek. Dit kan gebruikt worden in overkappingen om de zicht naar buiten te behouden en toch uit de wind te zitten.

De krachtpatser LX 55

Krijgt u een glimlach op uw gezicht bij de woorden kwaliteit, zekerheid en design? Dan hebben we uitstekend nieuws voor u. Al deze ingrediënten komen namelijk samen in de LX55 Ritsscreen.

Fantastische XL screens voor grote raampartijen. Strepen door druipend regenwater zijn verleden tijd door de uitstekende afwatering. De wind kan zich er ook maar beter bij neerleggen, want die krijgt zeker geen vat op de LX55. De doeken van deze screens zijn namelijk van topkwaliteit en sluiten naadloos aan op de geleider.

Screens zijn onderdeel van uw huis, dus onverwoestbaarheid is niet de enige benodigde capaciteit. Deze screens bewijzen hun kracht en hebben ook nog eens een exclusieve uitstraling.

Screens
Screens

Screens bij Zonwering Put

Heeft u nou interesse in screens. Kom langs bij Zonwering Put in Heerde om te kijken in onze showroom. Wij hebben veel verschillende soorten screens waardoor er voor elk huis wel een geschikt screen bij zit. Veel mensen gingen u al voor in hun zoektocht naar goede screens. Heeft u vragen over onze screens of interesse in een van onze vele andere producten? Neem dan eens contact met ons op! Mocht het nodig zijn komen wij ook gerust eens langs bij uw thuis om de mogelijkheden te bekijken.

Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens