Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Zonnescreens van Zonwering Put

Een van de meest veelzijdige vormen van buitenzonwering die wij in ons assortiment hebben; screens! Onze ritsscreens zijn geliefd bij de klanten van Zonwering Put. Met goede reden. Screens zijn de ideale oplossing voor zij die een moderne finish aan hun huis willen geven, zonder dat zij hoeven in te leveren op zonwering. De verschillende soorten screens die wij in ons assortiment hebben zorgen er ook voor dat onze producten ongetwijfeld aansluiten bij jouw wensen, of het nu draait om functionaliteit of kleur. Meer voordelen tellen:

  • Windvaste installatie op elke hoogte
  • Naadloze aansluiting tussen doek en geleiders
  • Screens zijn weerbestendig en houden de ramen schoon wanneer ze opgerold zijn
  • Universeel toepasselijk op bijna elk soort raam
  • Komen met deskundig advies en een scherpe prijs

Universele zonwerig

Je leest al het een en ander over de voordelen van screens, maar wat zijn screens eigenlijk? In de basis zijn screens een strakgetrokken polyester of glasvezel scherm die met twee geleiders naar boven en beneden worden gerold. Dit scherm kun je met behulp van een koordsysteem of contragewicht laten hangen op elke gewenste hoogte. Het doek zit strak tegen het raam aan. Dit betekent dat er door zeer sterke wind ook geen butsen op het raam komen van het scherm dat er tegenaan klappert. In die zin zijn screens vergelijkbaar met  terrasschermen, de ideale vrom van terras zonwering. Tot dusverre zijn screens en rolluiken bijna synoniemen van elkaar. Toch is er degelijk verschil tussen beide. Rolluiken dienen ervoor een complete afsluiting te zijn voor een raam of deur. Screens daarentegen zijn meer esthetisch. Screens zijn op gelijk niveau zonwerend ten opzichte van rolluiken, maar verzorgen geen volledige afsluiting. Daarnaast is het met screens ook mogelijk om nog altijd tussen de fijne mesh, naar buiten te kijken. Mensen buitenshuis kunnen echter niet terug de kamer in kijken.

Screens

Fijne mesh en toch zonwerend?

Ongewenste gasten zoals muggen en andere insecten maken geen kans met een ritsscreen. Daar komt bij dat het doek zo dicht is geweven dat ze uw pand verduisteren. Dit maakt dat de screens ook nog eens beschermen tegen zonlicht én warmte. Een multifunctionele vorm van zonwering dus! De doeken van de screens zijn gemaakt van glasvezel. Hierdoor wordt 85% van het zonlicht gefilterd. Behalve functioneel is een screen ook een toevoeging aan uw woning. Er is keuze uit meer dan 60 kleuren om te voldoen aan uw wensen. Screens zijn onderdeel van uw huis, dus naast stevigheid wil het oog ook wat. Onze screens hebben een luxueuze uitstraling. Ze zijn een toevoeging aan uw woning of pand.

Screen G-90

Krijgt u een glimlach op uw gezicht bij de woorden kwaliteit, zekerheid en design? Dan is het screen G-90 perfect voor u. Dit is een betrouwbaar en kwalitatief screen met een geïntegreerde onderlat. Daarnaast zorgt dit screen voor extra privacy en creëren ze een gevoel van veiligheid, terwijl u van binnen nog wel goed naar buiten kan kijken.

Screen G90
Windvaste Screens Zwolle

Screendoeken

In het verlengde van de ritsscreens behoren screendoeken ook tot de mogelijkheden. Deze doeken betsaan uit draden die dichter op elkaar zijn geweven. Dit maakt ze uitermate geschikt voor ruimtes waar met computerschermen of beamers gewerkt wordt. Met screendoeken is het kijken op een beeldscherm een stuk prettiger. U heeft geen last van weerspiegelend zonlicht. Bent u op zoek naar screens met een ander doel? De screens zijn ook te verkrijgen met een transparant PVC doek. Dit kan gebruikt worden in overkappingen om de zicht naar buiten te behouden en toch uit de wind te zitten.

De screen expert rondom de IJssel

Met onze showroom gevestigd in Heerde, voorzien wij klanten langs de IJssel van zonweringadviezen en -producten op maat. Dit geld ook voor onze screens. Zo kun je bijvoorbeeld jouw screens in Apeldoorn en Deventer tot aan Zwolle! Weet je nog niet helemaal zeker wat het beste bij jouw situatie past? Dan helpen wij je graag!

Screens Apeldoorn Buiten
Windvaste Screens

Contact screens

Bij Zonwering Put ben je gegarandeerd van maatwerk zonwering van hoge kwaliteit. Ook als er ooit reparaties verricht moeten worden kun je vanzelfsprekend bij ons aankloppen. Wij verzorgen reparaties maar ook periodiek onderhoud. Door jouw zonwering goed te onderhouden heb je er zo lang mogelijk plezier van. Wat houdt je nog tegen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of neem direct contact op. Onze medewerkers in de showroom beantwoorden graag alle vragen. Velen van onze consumenten gingen je voor in de showroom in Heerde.

Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Offerte aanvragen