Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Screens

Onze ritsscreens zijn geliefd bij de klanten van Zonwering Put. Velen van onze consumenten gingen u voor in de showroom in Heerde. Waarom de keuze voor screens als zonwering? Dat is heel duidelijk, want onze screens:

  • Zijn windvast op iedere hoogte
  • Beschikken over een naadloze aansluiting tussen doek en geleiders
  • Hebben doek met een lange levensduur
  • Komen met deskundig advies en een scherpe prijs

Twee vliegen in één klap

Ongewenste gasten zoals muggen en andere insecten maken geen kans met een ritsscreen. Daar komt bij dat het doek zo dicht is geweven dat ze uw pand verduisteren. Dit maakt dat de screens ook nog eens beschermen tegen zonlicht én warmte. Een multifunctionele vorm van zonwering dus! De doeken van de screens zijn gemaakt van glasvezel. Hierdoor wordt 85% van het zonlicht gefilterd. Behalve functioneel is een screen ook een toevoeging aan uw woning. Er is keuze uit meer dan 60 kleuren om te voldoen aan uw wensen. Screens zijn onderdeel van uw huis, dus naast stevigheid wil het oog ook wat. Onze screens hebben een luxueuze uitstraling. Ze zijn een toevoeging aan uw woning of pand.

Screens
Screens

De krachtpatser LX55

Krijgt u een glimlach op uw gezicht bij de woorden kwaliteit, zekerheid en design? Dan is de LX55 Ritsscreen perfect voor u. Deze krachtpatsers zijn stevige XL screens voor grote raampartijen. Strepen door druipend regenwater zijn verleden tijd door de uitstekende afwatering. De doeken van deze screens zijn van topkwaliteit en sluiten naadloos aan op de geleider. Dus ook de wind maakt geen schijn van kans bij de LX55 ritsscreen.

Screendoeken

In het verlengde van de ritsscreens behoren screendoeken ook tot de mogelijkheden. Deze doeken betsaan uit draden die dichter op elkaar zijn geweven. Dit maakt ze uitermate geschikt voor ruimtes waar met computerschermen of beamers gewerkt wordt. Met screendoeken is het kijken op een beeldscherm een stuk prettiger. U heeft geen last van weerspiegelend zonlicht. Bent u op zoek naar screens met een ander doel? De screens zijn ook te verkrijgen met een transparant PVC doek. Dit kan gebruikt worden in overkappingen om de zicht naar buiten te behouden en toch uit de wind te zitten.

Screens Apeldoorn
Windvaste Screens

Contact screens

Bij Zonwering Put bent u gegarandeerd van maatwerk zonwering van hoge kwaliteit. Ook als er ooit reparaties verricht moeten worden kunt u vanzelfsprekend bij ons aankloppen. Wij verzorgen reparaties maar ook periodiek onderhoud. Door uw zonwering goed te onderhouden heeft u er zo lang mogelijk plezier van. Wat houdt u nog tegen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of neem direct contact op. Onze medewerkers in de showroom beantwoorden graag al uw vragen.

Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Windvaste Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens
Screens