Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Geen inval met uitval

Misschien houdt u meer van koelte, of heeft u de zon liever niet de hele dag in huis. Onze uitvalschermen zijn ideaal voor iedereen en met name op plekken waar u niet regelmatig langs hoeft te lopen. Ze bieden uitkomst wanneer u in een jaren 30-woning leeft en de isolatie verouderd is. Met uitvalschermen is het overbodig om isolatie in het hele huis aan te pakken. Een uitvalscherm houdt zowel warmte als zonlicht voor de volle 100% tegen! Geen ongewenst invallende zon meer met de uitvalschermen van Zonwering Put.

Groen van de zon

Zonlicht is toch geel? Zeker! Maar u kunt er ook groen mee maken. Met uitvalschermen bespaart u aanzienlijk energie, want uw zomers blijven koel. Airco’s worden vrijwel overbodig en ventilatoren hoeven minder vaak aan. U kunt binnen en buiten in de schaduw genieten zonder dat het te warm wordt. Warmte trekt altijd naar boven, maar zelfs op zolder hoeft u zich geen zorgen te maken. De uitvalschermen zorgen voor het buiten houden van de warmte. Naast praktische buitenzonwering wil het oog ook wat. De uitvalschermen van Zonwering Put bieden een luxe aankleding voor uw gevel en zijn een verlengstuk van uw woning.

Uitvalschermen
Uitvalschermen

Door weer en wind met uitvalschermen

De uitvalschermen van Zonwering Put zijn bijzonder windvast. De stevige uitvalarmen zorgen ervoor dat de wind geen roet in het eten gooit. Woont u bijvoorbeeld op een hoek of aan de kust? Ook dan bent u bij Zonwering Put aan het juiste adres voor uitvalschermen. Wij hebben ook speciale extra stevige uitvalarmen in ons assortiment. Deze hebben een RVS-veer. Dit is een stormvaste gasveer met een balkonhoekarm. Weer of geen weer, met de windvaste uitvalschermen zit u het hele jaar door goed.

Een uitvalscherm is altijd maatwerk, wilt u een enorme breedte overbruggen, wij denken graag met u mee, er is veel mogelijk!

Meer dan uitvalschermen

Bij Zonwering Put kunt u voor meer terecht dan alleen uitvalschermen. Er zijn talloze opties om de warmte en het licht van de zon buitenshuis te houden. Wij zijn gespecialiseerd in zonwering voor binnen én buiten. We bieden hier dan ook meerdere vormen van aan. Naast uitvalschermen hebben wij ook gordijnen, rolluiken, markiezen, jaloezieën en nog veel meer. Neem een kijkje in ons assortiment voor een indruk van onze producten! Maar met zonwering alleen is een comfortabel binnen- en buitenleven nog niet compleet. Bij Zonwering Put kunt u ook terecht voor tuinmeubelen en -aankleding. Met het merk 4 Seasons Outdoor garanderen wij kwalitatief hoogstaande tuinmeubelen. Met een comfortabele loungeset of prachtige moderne tuintafel krijgt uw tuin een geweldige uitstraling. Voeg daar de tuinkussens van Hartman aan toe en uw tuin schittert nog meer dan de zon!

Meer Dan Uitvalschermen
Uitvalschermen

Contact

Heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van uitvalschermen voor uw woning? Kom gerust een keer bij ons langs in Heerde of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder! Zonwering Put in Heerde is dé specialist in zonwering.

Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Offerte aanvragen