Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een binnenzonwering die al een lange tijd mee gaat. Dit is een type binnenzonwering dat op iedere woning toepasbaar is. Wist u dat een rolgordijn tot een breedte van maar liefst 3,5 meter kan reiken? Er zijn veel manieren om uw Luxaflex rolgordijnen te bedienen van smarthome PowerVieuw tot draadloze bediening.

De stoffen zijn in verschillende soorten en kleuren te verkrijgen, zo heeft u de keuze uit transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Zelfs de kleuren van de steuntjes en de ketting kunt u uitkiezen, waardoor u een touch geeft aan het geheel. Gaat u voor een milieuvriendelijke variant, dan zijn de PVC-free screenstoffen wat voor u. Deze bestaan alleen uit polyester vezels en er worden geen andere materialen toegevoegd. Kortom, 100% recyclebaar. Een bijkomend voordeel is dat deze stoffen gemakkelijk te reinigen zijn met een vochtige doek. Luxaflex heeft een breed scala aan duurzame producten ontwikkeld b.v. de OEKO-TEX stoffen hierbij zijn in het productieproces geen schadelijke chemicaliën gebruikt, voor een gezond en veilig huis.

Duorolgordijnen
Duorolgordijnen
Duorolgordijnen
Duorolgordijnen
Rolgordijnen
Rolgordijnen
Offerte aanvragen