Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 13:30 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Buitengewoon genieten

Wat is er nou fijner dan uw woonkamer aan te laten sluiten op uw tuin. Met een overkapping verlengt u uw woonkamer en kunt u met elk soort weer in de buitenlucht zitten. Is het ontbijt of de borrel alweer in het water geplensd? Een terrasoverkapping van Zonwering Put maakt uw huis groter en uw tuin sfeervoller. Weer of geen weer. Een overkapping met windscherm zorgt gegarandeerd voor plezier en comfort in uw tuin. Daarnaast is buitenleven ook nog is goed voor de gezondheid.

Tegen alles beschut met een windscherm

Hoort u de wind al door de bomen? Een glazen windscherm van Zonwering Put laat het zonnetje door en houdt de wind tegen. Dat is geen overbodige luxe in Nederland. Het kan immers behoorlijk hard waaien. Met een glazen windscherm voelt de temperatuur aangenamer. U hoeft niet meer krampachtig met uw drinkglas in de hand te zitten. U kunt het glas vanaf nu namelijk rustig op tafel zetten. Het scherm beschut uw glas.

Windbescherming vindt u in allerhande soorten en maten. Passend bij bijvoorbeeld uw interieur, servies of bloemen. Wilt u naast de harde wind ook het bekijks in de buurt tegengaan? Daar vindt u bij Zonwering Put snel een geschikte oplossing voor. Een vaste overkappingen of toch liever een uitschuifbare overkappingen, genoeg mogelijkheden.

Met matglas bent u direct beschut tegen wind én de ogen van nieuwsgierige voorbijgangers. Zo geniet u optimaal van uw tuin en terras.

Buitentrend
Buitentrend

Pergola zonwering

Wilt u op elke gewenste plek bescherming tegen de zon? Een Pergola kunt u op elke plek in uw tuin laten plaatsen. Of dit nou is tegen de gevel of los in de tuin, het is allebei mogelijk. Een pergola geeft u tuin sfeer en is daarnaast ook nog eens op vier punten verankerd in de grond waardoor een Pergola bestand is tegen weer en wind. De Pergola is sluitbaar doormiddel van een rits. Door deze rits is de pergola waterdicht en maximaal bestand tegen een harde wind.

Een huiselijke tuin met een windscherm

Heeft u net alle stoelkussentjes neergelegd, komen de regendruppels ineens met bakken uit de hemel vallen. Uw rust wordt ruw verstoord. In blinde paniek probeert u de kussentjes nog te redden van de nattigheid. Wilt u dat het buitenshuis net zo droog en knus voelt als binnen? Geniet van de buitenlucht op elk moment van de dag. Haal nog meer uit uw terrasoverkapping. Met bijvoorbeeld een glasafdichting en een schuifpui tovert u uw terrasoverkapping tot een sfeervolle huiskamer.

Beschut tegen alle weersinvloeden kunt u genieten van het heerlijke buitenleven. In de showroom vlakbij Apeldoorn heeft u de keuze uit diverse uitbreidingsopties, zoals: verlichting, zonwering, glaswanden en ritsscreens.

Kies voor de bescherming die het beste bij u en uw woning past. Zonwering Put heeft alles in huis en u mag kiezen.

Buitentrend
Buitentrend

Van twee walletjes

Sinds jaar en dag zoeken mensen naar de juiste oplossing om zoveel mogelijk van de buitenlucht te genieten. Gewoon thuis, op eigen terras. De één kiest voor een groot zonnescherm, de ander bouwt een serre. Al deze oplossingen hebben één nadeel. Ze bieden weinig mogelijkheden. Het is heel simpel. Wie in de winter geniet van een glazen dak, moet zomers toch nog de koelte zoeken onder een parasol. U moet dan wel erg veel ruimte in uw schuur hebben om rekening te kunnen houden met alle weersomstandigheden.

De mogelijkheid om van twee walletjes te eten, zou dan wel erg comfortabel zijn. Buitentrend heeft daarom nieuwe Pergola Zonwering ontwikkeld. Een terrasoverkapping die met een druk op de knop uitschuifbaar is. Flexibel als een zonnescherm én gelijktijdig zo groot en weerbestendig als een vaste overkapping.

Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend
Buitentrend