Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Terrasschermen van Zonwering Put

Wat is uw terraswens?

Haalt u het liefst alles uit uw dag? Tijdens een heerlijke zomeravond blijft het langer warm door de beschutting van het zonnescherm. Bovendien beschermt een knikarmscherm tegen verkleuring van uw meubelen. Daarnaast blijft het binnen koeler. Heeft u een prachtige tuin en heeft u graag vrienden over de vloer? Maar is het hoogzomer ’te warm’ om in de tuin te zitten? Daar krijgt u geen last van met de terrasschermen van Zonwering Put.

Heeft u de bovenstaande dagdromen wel eens gehad, maar heeft u geen idee wat terrasschermen zijn? Laat ons u informeren! De naam terrasscherm is van zichzelf vrij vanzelfsprekend. Het is een scherm dat boven uw raam- of deurkozijn hangt dat uw terras overdekt. Het mooie aan deze schermen is dat ze pas zichtbaar zijn wanneer ú dat wilt. Wilt u genieten van de zon? Laat het scherm mooi ingeklapt. Maar bevindt u uzelf in een van de bovenstaande situatieschetsen? Klap het terrasscherm dan eenvoudig uit.

Zonwering Put heeft diverse zonneschermen. U heeft de keus uit verschillende doekkleuren. Ook bieden wij u Ten Cate stoffen aan. Welbekend van de Ten Cate-tenten – deze doeken kunnen tegen een regenbui. Om het nog aangenamer te maken, bieden wij de mogelijkheid tot een verlichtingsbalk. Hiermee kunt u ’s avonds nog langer genieten van uw terrasscherm. Onze gesloten bedienbare terrasschermen bieden wij standaard met afstandsbediening aan. U kunt het weer niet naar uw eigen hand zetten, maar uw buitenzonwering wel! Kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden.

Terrasschermen van SunCircle

Onze leverancier SunCircle uit Barneveld heeft diverse mogelijkheden als het gaat om terrasschermen. Zo kunnen zij zelfs een 13,5 meter lang scherm leveren! De schermen hebben een strakke vormgeving met een gesloten cassette. In onze showroom bekijken wij samen welk type scherm het best bij u past.

Terrasschermen
Terrasschermen Somfy

Somfy bediening

Wanneer u kiest voor een terrasscherm met een Somfy-motor, kunt u deze zelf met de Somfy-app bedienen. Daarbij is wel een Tahoma-switch nodig. Deze maakt de verbinding tussen het product en uw device. Zo kunt u waar ook ter wereld uw producten bedienen. U kunt vanuit deze app ook nog eens al uw andere Somfy-apparaten bedienen. Denk daarbij aan Somfy-rookmelders, -camera’s en -alarmsystemen.  Zo kunt u bij automatisch bij rookdetectie alle zonwering rondom uw huis omhoog laten gaan. Bij rookontwikkeling kunt u zo veilig uw huis verlaten.

Zonweringsdoeken van Dickson®, Sattler®, Sauleda® en Ten Cate®

De doeken van de terrasschermen die wij aanbieden, zijn óf van Dickson, óf van Sauleda óf van Sattler. Waar Dickson-doeken in Frankrijk geproduceerd worden, komt Sattler van oorsprong uit Oostenrijk. De doeken van beide merken zijn gemaakt van 100% acryl. Dat betekent dat deze kleurecht en kleurvast zijn.

De draden worden gekleurd en daarna wordt het doek geweven. Ook hebben de doeken een hoge UV-bestendigheid. Er zit een coating op het doek, die ervoor zorgt dat het doek water- en vuilafstotend is. Daarnaast is er een ruime keuze aan verschillende kleuren en motieven. Kom ze bekijken in onze showroom, waar wij u graag adviseren.

Terrasschermen
Terrasschermen

Neem contact op voor terrasschermen

Heeft u interesse in een van onze terrasschermen of in een van onze diensten of andere producten, zoals onze screens? Van binnenzonwering tot buitenzonwering en van tuinmeubelen tot onderhoud van uw zonwering: bij Zonwering Put bent u aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder!

Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasoverkapping Deventer
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasoverkapping Deventer
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Offerte aanvragen