Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Terrasschermen van Zonwering Put

Wat is uw terraswens?

Haalt u het liefst alles uit uw dag? Tijdens een heerlijke zomeravond blijft het langer warm door de beschutting van het zonnescherm. Bovendien beschermt een knikarmscherm tegen verkleuring van uw meubelen. Daarnaast blijft het binnen koeler. Heeft u een prachtige tuin en heeft u graag vrienden over de vloer? Maar is het hoogzomer ’te warm’ om in de tuin te zitten? Daar krijgt u geen last van met de terrasschermen van Zonwering Put.

Heeft u de bovenstaande dagdromen wel eens gehad, maar heeft u geen idee wat terrasschermen zijn? Laat ons u informeren! De naam terrasscherm is van zichzelf vrij vanzelfsprekend. Het is een scherm dat boven uw raam- of deurkozijn hangt die uw terras overdekt. Het mooie aan deze schermen is dat ze pas zichtbaar zijn wanneer ú dat wilt. Wil u genieten van de zon? Laat het scherm mooi ingeklapt. Maar bevindt u uzelf in een van de bovenstaande situatieschetsen? Klap het terrasscherm dan gemakkelijkerwijs uit.

Zonwering Put heeft diverse zonneschermen. Hierin heeft u de keus uit verschillende doekkleuren. Om het nog aangenamer te maken hebben wij de mogelijkheid voor een verlichtingsbalk. Hiermee kunt u ’s avonds nog langer genieten van uw terrasscherm. Standaard bieden wij gesloten terrasschermen aan die bediend worden met een afstandsbediening. U kunt het weer niet naar uw eigen hand zetten, maar uw buitenzonwering wel! Kom langs in onze showroom voor de mogelijkheden.

Terrasschermen van SunCircle

Onze leverancier SunCircle uit Barneveld heeft diverse mogelijkheden qua terrasschermen. Zo hebben zij zelfs een scherm welke 13,5 meter uit een stuk geleverd kan worden! De schermen hebben een strakke vormgeving met een gesloten cassette. In onze showroom bekijken wij samen met u welk type scherm het beste bij u past.

Terrasschermen
Terrasschermen Somfy

Somfy bediening

Wanneer u kiest voor een terrasscherm met een Somfy motor dan is het optioneel mogelijk om deze via de app van Somfy te bedienen met uw device. Wel is daarbij een Tahoma switch nodig die uiteraard de verbinding maakt tussen het product en uw device. Zo kunt u waar ook ter wereld uw producten bedienen. U kunt vanuit deze app ook nog eens al uw andere Somfy apparaten bedienen. Hierbij kunt u denken aan, Somfy-rookmelders, -camera’s en -alarmsystemen. Er kan zelfs worden ingesteld dat alle zonwering in en om het huis automatisch omhoog gaat bij rookdetectie. In geval van rookontwikkeling kunt u zo het huis veilig verlaten.

Zonweringsdoeken van Dickson®, Sattler® en Ten Cate®

Voor uw zonwering hebben wij de mogelijkheid voor de merken Dickson of Sattler doeken. Dickson doeken worden in Frankrijk geproduceerd. En Sattler komt uit Oostenrijk. Zowel Dickson doeken als Sattler doeken zijn gemaakt van 100% acryl. Wat betekend dat deze kleurecht en kleurvast zijn. De draden worden gekleurd en daarna wordt het doek geweven. Ook hebben de doeken een hoge UV-bestendigheid. Er zit een coating op het doek welke ervoor zorgt dat het water en vuil afstotend is. Daarnaast is er een ruime keuze aan verschillende kleuren en motieven, deze kunt u komen bekijken in onze showroom waarbij wij u ook kunnen adviseren.

Terrasschermen
Terrasschermen

Neem contact op voor terrasschermen

Heeft u interesse in een van onze terrasschermen of in een van onze andere producten of diensten? Van binnenzonwering tot buitenzonwering en van tuinmeubelen tot onderhoud van uw zonwering. Bij Zonwering Put bent u aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder!

Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasoverkapping Deventer
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasoverkapping Deventer
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen