Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Terrasschermen

Wat is uw terraswens?

Haalt u het liefst alles uit uw dag? Tijdens een heerlijke zomeravond blijft het langer warm door de beschutting van het zonnescherm. Bovendien beschermt een knikarm het terrasscherm tegen verkleuring van uw meubelen. Daarnaast blijft het binnen koeler. Heeft u een prachtige tuin en heeft u graag vrienden over de vloer? Maar is het hoogzomer ’te warm’ om in de tuin te zitten? Daar krijgt u geen last van met de terrasschermen van Zonwering Put.

Zonwering Put heeft diverse zonneschermen. Hierin heeft u de keus uit verschillende kleuren. Een andere mogelijkheid die we hebben is de verlichtingsbalk. Hiermee kunt u ’s avonds nog langer genieten van uw terrasscherm. Wij hebben ook gesloten terrasschermen die standaard bediend worden met een afstandbediening. Bovendien zijn al onze terrasschermen tegenwoordig elektrisch bedienbaar. Hierdoor is het mogelijk om ook voor een kort moment de zon te weren. U kunt het weer niet naar uw eigen hand zetten, maar uw zonwering wel! Kom langs bij onze showroom voor alle mogelijkheden.

Terrasschermen van SunCircle

Nieuw in het assortiment is de HZ-T2600 van SunCirlce. Dit is een terrasscherm dat beschermd is tegen vuil en weersinvloeden door een gesloten casette. Daarnaast onderscheid de HZ-T2600 zich door zijn stijlvolle vormgeving. Met de afmetingen van het terrasscherm hopen wij u een eerste indruk te geven van dit mooie product. De breedte bedraagt maximaal 5000 mm. De uitval is maximaal 3000 mm. Het terrasscherm van SunCircle is geschikt voor Wand- en plafondmontage.

Terrasschermen
Terrasschermen Somfy

Somfy bediening

Wanneer u kiest voor een terrasscherm met een somfy motor is deze geheel te bedienen met de app van Somfy. vanuit deze app kunt u ook nog eens al uw andere Somfy apparaten bedienen. Hierbij kunt u denken aan, Somfy-rookmelders,  -camera’s en -alarmsystemen. Er kan zelfs worden ingesteld dat alle zonwering in en om het huis automatisch omhoog gaat bij rookdetectie. In geval van rookontwikkeling kunt u zo het huis veilig verlaten.

Doeken van Dickson®

Na regen komt zonneschijn. Zonwering zoals terrasschermen hebben het vaak zwaar te verduren. Het milieu of tabaksrook kunnen namelijk zorgen voor een vervuild scherm. Dickson® ontwikkelde twee soorten zonwering van uitzonderlijke kwaliteit.

Ze zijn het resultaat van de nieuwste textielinnovaties en bieden een passen oplossing voor elke wens van de professionele markt. Ook voor u biedt Dickson® kansen. De doeken als terraschermen zijn gemakkelijk te onderhouden, kleurvast en waterdicht. Dickson® is zo zeker van zijn zaak dat hij maar liefst 10 jaar garantie geeft op deze doeken.

Terrasschermen
Terrasschermen

Neem contact op voor terrasschermen

Heeft u interesse in een van onze terrasschermen of in een van onze andere producten of diensten? Van binnenzonwering tot buitenzonwering en van tuinmeubelen tot onderhoud van uw zonwering. Bij Zonwering Put bent u aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder!

Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasoverkapping Deventer
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasoverkapping Deventer
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen
Terrasschermen