Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 13:30 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Sluit de zon buiten

Onderhoud zonwering

Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw zonwering. Daarnaast loopt u minder risico op problemen met de zonwering. Zo voorkomt u dure reparaties of vroegtijdige vervanging. Het belang van goed onderhoud van zonwering is daarom niet te onderschatten. Zonwering Put steekt de handen uit de mouwen om te zorgen dat u goed functionerende zonwering behoudt.

Altijd een passende zonwering

Horeca zonwering

Dankzij horeca zonwering kunnen uw gasten nog langer genieten van uw terras. Goede horeca zonwering biedt namelijk niet alleen bescherming tegen de zon, maar zorgt er ook voor dat bij iets minder goed weer uw gasten van het terras kunnen genieten. Kies bijvoorbeeld voor horeca zonwering waar verwarming of een heater onder te plaatsen is. Ook is het mogelijk om verlichting in de horeca parasols te verwerken. Wat de wensen voor uw horeca zonwering ook zijn; Zonwering Put heeft een breed assortiment waar u ongetwijfeld de passende horeca zonwering voor u vindt.

Terrasschermen

Bij ons kunt u kiezen voor een onderhoudscontract.

Horeca zonwering verlichting

Ook op warme zomeravonden is het terras een populaire plek om heerlijk te zitten met vrienden of familie. Tot in de late uurtjes wordt er genoten van de vrije avonden, weekenden of vakanties. Bij Zonwering Put is het mogelijk om verlichting te verwerken in de horeca zonwering. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verlichting te verwerken in de horeca parasols. Hierdoor is het mogelijk om ook in de late uurtjes op het terras te blijven zonder in het donker te hoeven zitten. Bel ons gerust om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag!

Veranda Overkappingen

Leveranciers

velux-logo
suncircle-logo
unilux-logo1
somfy-logo
luxaflex-logo
Novoferm
Hartman-logo
Copa home logo
logo-4seasons-outdoor
applebee
Terrasschermen

Sluit de zon buiten

Horeca zonwering door weer en wind

Horeca zonwering biedt ook bescherming als het weer niet mee zit. Een warme zomeravond slaat om in een hoosbui? Geen probleem. Bij Zonwering Put beschikken we over een breed assortiment zonweringen dat bestand is tegen regen of een windvlaag. Ook op een koude avond kan het terras in gebruik blijven. Een heater is namelijk in de meeste gevallen gemakkelijk te plaatsen onder de horeca zonwering. Zo kunt u zelfs uw terras open houden wanneer de herfst en winter in aantocht zijn. Toch een onverwacht mooie winterdag? Uw gasten kunnen heerlijk met een hete kop thee, koffie of chocolademelk van het zonnetje genieten onder de heater.

Zoekt u goede zonwering?

Soorten horeca zonwering

Voor de horeca is er een grote verscheidenheid aan zonwering. Parasols, windschermen, overkappingen; ga zo maar door. Bij Zonwering Put zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij beschikken bijvoorbeeld ook over de bekende Solero parasols. Deze parasols zijn van hoge kwaliteit en kunnen weer en wind doorstaan. Op het gebied van horeca zonwering kunt bij ons terecht voor:

parasols