Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Zakelijk

Ook op zakelijk gebied bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken al een aantal jaren samen met diverse bedrijven, winkels, horeca, scholen en verzorgingstehuizen. Dit kan zijn op gebied van binnenzonwering, buitenzonwering, onderhoud of tuinmeubelen (parasols). Wij komen in eerste instantie graag bij ter plaatse voor een persoonlijke ontmoeting: zo kunnen wij stapsgewijs doorlopen wat de bedoeling is. Ook kunnen wij dan gelijk advies in wat verstandig betreft de keuze voor een product.

Zonwering

School

Denk hierbij aan scholen, zij maken tegenwoordig veel gebruik van digiborden, wanneer hier de zon op valt kunnen leerlingen het bord niet meer zien. In dat geval raden wij zonwering aan waarbij weinig zon naar binnen komt. In het geval van screens raden wij 1% doeken aan, die stof is dichter op elkaar geweven waardoor de weerkaatsing van de zon op het scherm nihil is. Of u kunt kiezen voor uitvalschermen, deze worden uitgevoerd met acryl doeken. Zo is er voor vrijwel elke situatie een passende oplossing.

Wanneer wij ter plaatse alles doorlopen hebben wordt de offerte opgesteld. Deze hopen wij doorgaans binnen 2 weken toe te kunnen sturen.

Leveranciers

velux-logo
suncircle-logo
unilux-logo1
somfy-logo
luxaflex-logo
Novoferm
Hartman-logo
Dickson
logo-4seasons-outdoor
applebee
Aluxe
Sattler
Aerocover
Cosi
Zonwering Zwolle Markiezen

Zonwering

Winkel

Wanneer u een winkel heeft waar u uw naam goed wilt promoten is een terrasscherm of een markies ideaal. Hierbij kan op de volant de naam van het bedrijf worden weergegeven zodat dit voor iedereen duidelijk is. U heeft dus reclame en een zonwering in een! Hierbij krijgt u ook altijd eerst een proefdruk van het geheel te zien. Zo krijgt u een goede indruk van de uitstraling van de zonwering.

Zonwering

Restaurant

Ook plaatsen wij voor restaurants plissé hordeuren in keukens. Zo kan het personeel in de warme zomermaanden met een gerust hart de deuren open zetten zonder dat er gelijk vliegen en andere beestjes naar binnen komen. Ook voor raamhorren bent u bij ons aan het juiste adres. Deze leveren wij allen van het merk Unilux en worden op maat gemaakt.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte mag u altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen