Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Garagedeuren

Sectionaaldeuren

Is uw garagedeur ook toe aan vervanging? Denk dan eens aan een sectionaaldeur van Novoferm. Deze deuren zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u zelf de kleuren kiezen, de panelen uitzoeken en de dikte van de panelen bepalen. De sectionaaldeuren van Novoferm zijn elektrisch bedienbaar met hun Novoport motor. Het mooie van deze motor is dat deze aan de zijkant loopt. Ideaal, want de meeste mensen hebben aan de muur een stroompunt. Andere merken hebben de motor in het midden zitten, terwijl vrijwel niemand in het midden van het plafond een stopcontact/stroompunt heeft zitten voor de aansluiting hiervan.

Heeft u de garage geïsoleerd of bent u van plan deze nog te gaan isoleren? Geen probleem! De panelen zijn in verschillende diktes te verkrijgen. De stalen panelen grenzen met isolatieschuim aan elkaar. Hoe dikker het paneel, hoe meer isolatieschuim en hoe meer deze isoleert. Ook zorgt de rubberen afdichting voor een vrijwel tochtvrije garage! Prettig om te weten: er is dat ook nagedacht over de veiligheid. Want wat als u net de auto naar buiten rijdt en er drukt iemand op het knopje… wanneer de deur tegendruk ervaart gaat deze gelijk weer omhoog – wel zo’n prettige gedachte! Heeft u toch liever een loopdeur? Denk dan eens aan een duoport openslaande deuren. Wilt u meer advies hebben en de deuren komen bekijken? Kom dan naar onze showroom, daar hebben wij een opstelling staan.

Garagedeuren Sectionaaldeuren
Garagedeuren Sectionaaldeuren
Garagedeuren Sectionaaldeuren
Garagedeuren Sectionaaldeuren
Offerte aanvragen