Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Garagedeuren

Sectionaaldeuren

Is uw garagedeur ook toe aan vervanging? Denk dan eens aan een sectionaaldeur van Novoferm. Deze deuren zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u zelf de kleuren kiezen, de panelen uitzoeken en de dikte van de panelen bepalen. De sectionaaldeuren van Novoferm zijn elektrisch bedienbaar met hun Novoport motor. Het mooie van deze motor is dat deze aan de zijkant loopt. Ideaal, want de meeste mensen hebben aan de muur een stroompunt. Andere merken hebben de motor in het midden zitten, terwijl vrijwel niemand in het midden van het plafond een stopcontact/stroompunt heeft zitten voor de aansluiting hiervan.

Heeft u de garage geïsoleerd of bent u van plan deze nog te gaan isoleren? Geen probleem! De panelen zijn in verschillende diktes te verkrijgen. De stalen panelen grenzen met isolatieschuim aan elkaar. Hoe dikker het paneel, hoe meer isolatieschuim en hoe meer deze isoleert. Ook zorgt de rubberen afdichting voor een vrijwel tochtvrije garage! Prettig om te weten: er is dat ook nagedacht over de veiligheid. Want wat als u net de auto naar buiten rijdt en er drukt iemand op het knopje… wanneer de deur tegendruk ervaart gaat deze gelijk weer omhoog – wel zo’n prettige gedachte! Heeft u toch liever een loopdeur? Denk dan eens aan een duoport openslaande deuren. Wilt u meer advies hebben en de deuren komen bekijken? Kom dan naar onze showroom, daar hebben wij een opstelling staan.

Wij bieden drie types sectionaaldeuren aan, de ISO 20, de ISO 45 en de ISO 70, waarvan de Iso 20 en Iso 45 de meest voorkomende deuren zijn. Het verschil tussen deze drie zit ‘m in de wanddikte.

U-waarde:

De U-waarde is een maatstaf voor warmteverlies in een constructie. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. In de nieuwbouw mag de gemiddeld U-waarde voor ramen, deuren en kozijnen niet slechter zijn dan 1,65 W/m2K. Waarden boven de 1,65 worden als onvoldoende geïsoleerd beschouwd.

Voorbeelden van U-waarden:

  • Enkel glas U = 5,8 W/m2.k
  • Massief houten voordeur U = 3,4 W/m2.k
  • Dubbel glas U = 2,7 W/m2.k
  • Houten kozijn U = 2,3 W/m2.k
  • Dubbel glas HR+ U = 1,6 W/m2.k

Ter vergelijking met Novoferm-producten: Standaard Novoferm Iso-45-5 U = 1,38 W/m2.k

Standaard Iso-45 panelen U = 0.46 W/m2.k

Belangrijk om te weten: Metalen kanteldeuren, vaak gebruikt in Nederland, isoleren nauwelijks. Hun enkelwandige staal en gebrek aan afdichtingen laten tocht en kou binnen. Metaal, als een goede warmtegeleider, laat warmte en kou vrijwel ongehinderd door. Kortom, investeren in betere isolatie, zoals Novoferm-producten, vermindert warmteverlies en draagt bij aan comfort en energie-efficiëntie Het voordeel van sectionaaldeuren is dat u veel ruimte benut. De panelen schuiven omhoog langs het plafond, waardoor u zowel buiten, als in de garage, de ruimte optimaal benut. Alle deuren hebben op hun beurt weer een rubberen afdichting, waardoor de warmte en kou worden geweerd en de ruimte tochtdicht wordt. De deuren worden geleverd als stalen deuren. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot profilering, kleuren, design en lichtopeningen. Wij bieden de deuren enkel aan met een elektrische Novoport motor. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze showroom. Daar hebben wij een opstelling staan en kunnen wij u adviseren. De garantie op sectionaaldeuren is 5 jaar.

Lees meer over de sectionaaldeuren in de brochure.

Garagedeuren Sectionaaldeuren
Garagedeuren Sectionaaldeuren
Garagedeuren Sectionaaldeuren
Garagedeuren Sectionaaldeuren
Offerte aanvragen