Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Rolluiken zijn kwalitatieve buitenzonwering

Dé zonwering bij uitstek. Rolluiken bieden veel functionele voordelen, naast dat ze een aangename esthetiek toevoegen aan het huis. Rolluiken hebben volledig begrijpelijk de zonweringsmarkt overgenomen. Iedereen heeft rolluiken op de ramen. Dit komt omdat iedereen de drang heeft om het huis als thuis aan te laten voelen. Ofwel, niet alleen lekker koeltjes en privé, maar ook veilig. Vooral in de zomermaanden, wanneer je jouw ramen open hebt staan, is het fijn dat de rolluiken op een kier kunnen staan om de koude lucht binnen te laten, zonder dat de veiligheid van het huis eronder lijdt.

Uw huis moet als thuis aanvoelen. Zodra u wakker bent én als u slaapt. Uw beschermende thuishaven. Zelfs als u er zelf niet bent. U moet het met een gerust hart achter kunnen laten. Veiligheid speelt daarbij een belangrijke rol. Rolluiken zorgen voor een aanmerkelijk veiliger gevoel, zodat u te allen tijde met een gerust hart in uw huis kunt verblijven.

  • Gehele huisafsluiting.
  • Universeel toepasselijk op bijna elk soort raam
  • Komen met deskundig advies en een scherpe prijs

Rolluiken zijn de multitool onder zonnewering

Volledige raambedekking

Het is voor de hand liggend dat zonwering producten het zonlicht tegenhouden om de kamer donker te maken. Rolluiken gaan daar echter nóg een stap verder in. In tegenstelling tot screens, zorgen rolluiken voor volledige duisterheid op het moment dat zij volledig zijn uitgerold. Dit is ideaal voor hen, die jonge kinderen hebben, die overdag een dutje moeten doen of voor hen die nachtdiensten draaien.

Stilte

Naast het weren van licht, werken rolluiken ook goed voor het weren van geluid. Het geluid van spelende kinderen, snelwegen of andere omgevingsgeluiden blijven buitenshuis met de rolluiken van Zonwering Put.

Isolatie

Het bijkomende voordeel van de volledige afsluiting is dat de warmte binnen blijft tijdens de wintermaanden en de koude lucht uit airco’s en ventilatoren ook binnen blijft in de zomermaanden. Deze ‘quick win’ wordt alleen maar verheerlijkt met de langetermijnbesparing op je energierekening. Suncircle neemt alleen genoegen met het allerbeste, onze rolluiken zijn dan ook 9mm dik met isolatiemateriaal. De rolluiken verdienen zichzelf dus terug!

Rolluiken Deventer Met Solar Bediening
Rolluiken Somfy

Rolluiken besturing via Somfy IO

Wat wilt u allemaal zelf besturen? Bij Zonwering Put wordt het een stuk gemakkelijker. Wij maken gebruik van de draadloze technologieën van Somfy. Doormiddel van IO-homecontrol kunt u met gebruik van een afstandbediening de rolluiken gemakkelijk bedienen.

Ook is het mogelijk om de rolluiken te voorzien van een stille RS100 motor van Somfy. Deze motor heeft een weerstand en stelt zichzelf af. Ook is het mogelijk om Somfy-producten te bedienen met de TaHoma switch box.

De rolluik expert rondom de IJssel

Met onze showroom gevestigd in Heerde, leveren wij expert advies en producten op maat voor iedereen die aan de IJssel woonachtig is. Op zoek naar rolluiken in Deventer, Wijhe, Apeldoorn of Zwolle? Bij ons kun je altijd terecht. Ben je dus op zoek naar rolluiken of naar andere zonwering? Neem dan vrijblijvend contact op met Zonwering Put of kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag verder!

Rolluiken
Rolluiken
Rolluiken
Rolluiken Deventer Met Solar Bediening
Offerte aanvragen