Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Rolluiken

Rolluiken voor veiligheid

Uw huis moet als thuis aanvoelen. Zodra u wakker bent én als u slaapt. Uw beschermende thuishaven. Zelfs als u er zelf niet bent. U kunt het met een gerust hart achterlaten. Veiligheid speelt daarbij een belangrijke rol. Rolluiken zorgen voor een aanmerkelijk veiliger gevoel, zodat u ten alle tijden met een gerust hart in uw huis kunt verblijven.

Met rolluiken loopt 't op rolletjes

Hoe veilig voelt uw thuis? Rolluiken van Zonwering Put vervullen meerdere taken tegelijk. In de geleiders zitten borstels en geen rubbers, dit voorkomt het klapperen wanneer het waait. Ook worden rubbers hard, dit in tegenstelling tot borstels. Ze houden niet alleen zon tegen, maar zorgen ook voor bescherming en privacy. Luiken dienen als een stevig pantser voor uw raam. Dat maakt het in kinkelen van een raampje praktisch onmogelijk.

Wacht u even, want dat is nog niet alles. Rolluiken hebben eveneens een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. De zomers zijn koeler en ’s winters houden ze de kou buiten. Met dit multifunctionele afsluitmiddel bespaart u dus ook nog eens energie.

Bij zonwering Put heeft u keuze uit diverse modellen in talloze kleuren. U krijgt immer onafhankelijk en eerlijk advies. Zo vindt u altijd een rolluik dat past bij uw interieur. Ze gaan gesmeerd, die rolluiken van Zonwering Put. U mag ze uitzoeken in onze showroom vlakbij Apeldoorn.

Rolluiken
Rolluiken Somfy

Rolluiken besturing via Somfy IO

Wat wilt u allemaal zelf besturen? Bij Zonwering Put wordt het een stuk gemakkelijker. Wij maken gebruik van de draadloze technologieën van Somfy. Doormiddel van IO-homecontrol kunt u met gebruik van een afstandbediening de rolluiken gemakkelijk bedienen.

Ook is het mogelijk om de rolluiken te voorzien van een stille RS100 motor van Somfy. Deze motor heeft een weerstand erop zitten en stelt zichzelf af. Ook is het mogelijk om Somfy producten te bedienen met een Connexoon kastje van Somfy.

Voordelen van rolluiken

Het plaatsen van rolluiken in uw woning brengt dus verschillende voordelen met zich. Allereerst werkt een rolluik zonwerend waardoor je op warme zomerdagen je huis op een koele temperatuur kan houden. Daarnaast werken rolluiken ook verduisterend, waardoor je ten alle tijden je huis donker kan maken. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een keer overdag een uurtje wilt bijslapen. Rolluiken werken daarnaast ook geluidswerend, waardoor u minder overlast ervaart. Doordat rolluiken de zon buiten houden, werken ze ook isolerend. Als laatste zijn rolluiken ook een vorm van inbraakpreventie. Het is namelijk erg moeilijk voor inbrekers om rolluiken omlaag of omhoog te duwen. Bent u op zoek naar rolluiken of op zoek naar andere zonwering? Neem dan vrijblijvend contact op met Zonwering Put of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder!

Rolluiken
Rolluiken
Rolluiken