Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Serre-zonwering

Krijgt u het ook zo warm wanneer u onder uw glazen overkapping zit? Of schijnt de zon dan onprettig in uw ogen? Warme zomers met hittegolven zijn immers geen uitzonderingen meer. Denk dan eens aan een serre-zonwering. Dit is een zonwering die op een overkapping geplaatst wordt. Zodoende kan de zon niet meer door het glas komen en dit verhoogt het woninggenot van uw woning. Ze zijn in verschillende afmetingen leverbaar en alleen elektrisch te bedienen d.m.v. een afstandsbediening van Somfy. Hoe handig wilt u het hebben? Met één druk op de knop gaat de zonwering uit en heeft u geen last meer van de zon.

Serre zonwering met en zonder rits

De serre-zonwering is te verkrijgen met of zonder rits aan de zijkant. Wanneer u een serre-zonwering met rits kiest, zit het doek aan de zijkanten vast in de geleider. Hierdoor krijgt u geen lichtkier en gaat het doek bij wind niet klapperen. Deze variant is de HZ-V6000 van SunCircle uit Barneveld. Het frame is in iedere gewenste RAL-kleur te verkrijgen. Ook de doeken kunt u helemaal zelf uitkiezen. De doeken zijn van 100% acryl.

Wanneer u kiest voor een serre-zonwering zonder rits dan heeft u een lichtkier aan beide zijkanten. Bij een gekoppelde variant heeft u in het midden bij de koppeling ook 2 lichtkieren. Dit doek kan bij wat wind gaan klapperen. Uiteraard heeft u hierbij ook keuze uit verschillende doekkleuren. En wordt het systeem bediend met een Somfy IO motor.

Wie voor een grotere uitval wil gaan dat de breedte heeft SunCircle de pergola zonwering ontworpen.  Deze constructie is uitermate sterk en is ook vrijstaand te plaatsen. Zo creëert u een schaduwrijke plek waar u maar wilt.

U stelt de pergola zonwering helemaal zelf samen, u bepaald zelf de RAL kleur en het doek.

Dit geeft u ook de mogelijk om voor een Ten Cate doek te kiezen, welbekend van de Ten Cate tenten. Dan weet u gelijk over welke kwaliteit wij het hebben, en ja, dit doek is waterafstotend en is weersbestendig. Het doek is gecoat en is in verschillende kleuren en dessings verkrijgbaar passend bij iedere sfeer en uitstraling.

Kom de pergola en serrezonwering bij ons in de showroom bewonderen.

Serre Zonwering
Serre Zonwering

Contact voor serre zonwering

Bent u op zoek naar de juiste zonwering voor uw serre? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kijken naar alle mogelijkheden. Door gezamenlijk alle wensen en behoeften te bespreken kunnen we op zoek gaan naar de best passende zonwering voor uw serre!

Serre zonwering
Offerte aanvragen