Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Van dinsdag t/m vrijdag van 13:30 – 18:00 en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Serre-zonwering

Krijgt u het ook zo warm wanneer u onder uw glazen overkapping zit? Of schijnt de zon dan onprettig in uw ogen? Denk dan eens aan een serre-zonwering, dit is een zonwering welke op een overkapping geplaatst wordt. Deze serre-zonwering wordt bovenop uw overkapping geplaatst waardoor de zon niet meer door het glas kan komen. Ze zijn in verschillende afmetingen leverbaar en alleen elektrisch te bedienen d.m.v. een afstandsbediening van Somfy, hoe handig wilt u het hebben, met 1 druk op de knop gaat de zonwering uit en heeft u geen last meer van de zon.

De serre-zonwering is te verkrijgen met of zonder rits aan de zijkant. Wanneer u een serre-zonwering met rits kiest betekend dit dat het doek aan de zijkanten vast zit in de geleider, hierdoor krijgt u geen lichtkier en gaat het doek bij wind niet klapperen. Deze variant is de HZ-V6000 van SunCircle uit Barneveld. Het frame is in iedere gewenste RAL kleur te verkrijgen. Ook de doeken kunt u helemaal zelf uitkiezen. De doeken zijn van Swela en van 100% polyester.
Wanneer u kiest voor een serre-zonwering zonder rits dan heeft u een lichtkier aan beide zijkanten. Bij een gekoppelde variant heeft u in het midden bij de koppeling ook 2 lichtkieren. Dit doek kan bij wat wind gaan klapperen. Uiteraard heeft u hierbij ook keuze uit verschillende doekkleuren. En wordt het systeem bediend met een Somfy IO motor. Uiteraard kunt u de serre zonwering bij ons in de showroom bewonderen.

Serre zonwering