Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Hartman

Tuinmeubelen

Maak uw tuinmeubelen extra comfortabel met de tuinkussens van Hartman. Met mooie kleurcombinaties en diverse stoffen zorgen de kussens voor verschillende sferen. Voor iedere tuin zijn dan ook passende Hartman kussens te vinden.

Tijdelijke aanbieding!

De vierde Sophie stoel van de Hartman tuinset is nu gratis!

Aanbieding Hartman Tuinset
Hartman Kussens

Mooie tuinkussens van Hartman

Versterk de uitstraling van uw tuin of balkon met de mooie tuinkussens van Hartman. Bij Zonwering Put beschikken wij over een breed assortiment hoge rugkussens, zitkussens en sierkussens. De kussens van Hartman zijn in prachtige kleurcombinaties te verkrijgen; van neutrale kleuren tot een kleurrijke print. Door verschillende kleuren en printen te combineren creëert u een mooi speels geheel en verhoogt u de sfeer. Met zachte kussens maakt u uw tuinset compleet en kunt u pas écht genieten van uw tuinmeubelen. Wilt u iets anders van Hartman? Dan kijken onze medewerkers of wij het voor u kunnen bestellen.

Tuinstoelen van Hartman

Hartman maakt naast tuinkussens ook tuinmeubels, waaronder de moderne kunststof Sophie tuinstoelen. In de Sophie stoelen kunt u urenlang heerlijk ontspannen. Het is de ideale stoel voor uitgebreide dineravonden met familie en vrienden. De curve in het zit- en ruggedeelte van de stoel zorgt voor optimaal zitcomfort. De Sophie serie is in verschillende varianten te verkrijgen. U kunt kiezen uit varianten met of zonder armleggers, de smallere Organic versie en diverse kleuren. Zo heeft u tuinstoelen die passen bij uw smaak en zitwensen.

Hartman Kussens
Hartman Kussens

Tuinmeubelen voor iedere tuin

Tuinmeubelen van goede kwaliteit vindt u bij Zonwering Put; van keramieke tafels tot comfortabele loungesets. Kies bijvoorbeeld voor de met hand gevlochten eigentijdse meubelen van 4 Seasons Outdoor. Wilt u de producten in het echt zien en even testen? Kom dan langs in onze showroom. Onze medewerkers adviseren u graag bij het kiezen van de tuinmeubelen.

Tuinmeubelen en meer

Naast kussens en tuinmeubelen van Hartman beschikt Zonwering Put over een ruim assortiment met producten van diverse merken. Verder kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten zonweringen, zoals binnenzonweringbuitenzonweringhorrenrolluiken etc. Heeft u een specifieke vraag over onze tuinmeubelen of wilt u meer informatie over één van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact op. We voorzien u graag van het beste advies!

Hartman Kussens
Hartman Kussens
Hartman Kussens
Hartman Kussens
Hartman Kussens
Offerte aanvragen