Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Garagedeuren

Duoport

Openslaande deuren, ofwel een Duoport van Novoferm: de ideale oplossing wanneer u de garage niet gebruikt voor de auto maar voor fietsen. Ook deze deur is geheel naar wens samen te stellen. Zo is het mogelijk om het kozijn geïsoleerd te krijgen. Dit is zeker aan te raden wanneer uw garage geïsoleerd is of wanneer u van plan bent dit te gaan doen. De loopdeur is standaard voorzien van een gasveer. Hierbij gaat uw deur niet verder open dan 90 graden, waardoor de deur dus nergens tegenaan kan komen. Handig dus, wanneer het ineens hard begint te waaien en u net de fiets wilt pakken. Voor deze deuren raden wij een driepuntsvergendeling aan, want veiligheid staat natuurlijk voor alles. Heeft u de garage aangrenzend aan de woning met een tussendeur? Dan is een PKVW-keurmerk het overwegen waard.

De Duoport zijn openslaande deuren waardoor u gemakkelijk met uw fiets in en uit kunt lopen. Deze deuren zijn in twee varianten te verkrijgen, namelijk met een geïsoleerd kozijn en een niet-geïsoleerd kozijn. We raden een geïsoleerd kozijn aan, wanneer u de garage gaat isoleren. Het kozijn is namelijk van aluminium, een koude bron, die kou onderbreekt, waardoor de kou niet verder gaat. Mocht de garage verder niet geïsoleerd zijn en bent u dat ook niet van plan, dan volstaat een niet-geïsoleerd kozijn. Uiteraard zijn de panelen zelf wel geïsoleerd. Deze zijn 45mm dik.

Daarnaast kunt u de deuren geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan profilering, kleur, PKVW-keurmerk, 3-puntvergrendeling, lichtopening enz.. Standaard leveren wij de Duoport met een gasdrukveer op de openslaande deur. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld met een harde wind de deur ergens tegenaan klapt. Ook vergemakkelijkt dit het naar binnen en buiten gaan met uw fiets aan uw hand.

De garantie op Duoport is 10 jaar, terwijl er 2 jaar garantie op de draaiende delen zit. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze showroom, daar kunt u het product komen bekijken en uitleg van ons krijgen.

Garagedeuren Duoport
Garagedeuren Duoport
Duoport
Duoport
Garagedeuren Duoport
Garagedeuren Duoport
Garagedeur duoport
Offerte aanvragen