Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Garagedeuren

Duoport

Openslaande deuren oftewel een Duoport van Novoferm. De ideale oplossing wanneer u de garage niet gebruikt voor de auto maar voor de fietsen. Ook deze deur is geheel naar wens samen te stellen. Zo is het mogelijk om het kozijn rondom geïsoleerd te krijgen. Dit is zeker aan te raden wanneer uw garage geïsoleerd is wanneer u van plan bent dit te gaan doen. De loopdeur is standaard voorzien van een gasveer. Hierbij gaat u deur niet verder open dan 90 graden waardoor de deur dus nergens tegenaan kan komen, handig wanneer het ineens hard begint te waaien en u net de fiets wilt pakken. Ook een driepuntsvergrendeling leveren wij standaard voor deze deuren, veiligheid staat natuurlijk voor alles. Heeft u de garage aangrenzend aan de woning met een tussendeur? Dan is een PKVW-keurmerk het overwegen waard.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze showroom, daar kunt u het product komen bekijken en uitleg van ons krijgen.

Garagedeuren Duoport
Garagedeuren Duoport
Duoport
Duoport
Garagedeuren Duoport
Garagedeuren Duoport
Garagedeur duoport