Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenkleden 4SO

Wist u dat 4 Seasons Outdoor hele mooi buitenkleden in het assortiment heeft? Zo kunt u kiezen uit 3 kleuren en 4 verschillende maatvoeringen en is er altijd een buitenkleed dat bij uw wensen past.

Zo hebben zij rechthoekige kleden, maar ook ronde kleden om het geheel een speels effect te geven.

De rand van het kleed is stevig en is gemaakt van polyester, dit is een kunststof vezel, het is vorm en kleurvast en kan zeer goed tegen weersinvloeden. Het kleed zelf is gemaakt van polypropyleen, dit is ook een zeer stevig materiaal en goed bestand tegen weersomstandigheden, ook droogt het kleed snel. Wist u dat polypropyleen bacteriewerend is?

Voor het langer mooi houden van het kleed wordt aangeraden om cushion & parasol protector te gebruiken. Dit geeft een vuilafstotende coating en zorgt dat vlekken niet doordringen in het materiaal.

En natuurlijk zijn deze kleden ook binnenshuis te gebruiken. Prijzen zijn vanaf € 209,- euro.
Wanneer u het materiaal schoon wilt maken raden wij aan geen harde bezem te gebruiken, dit kan de vezel beschadigen. Een zachte bezem en tuinslang wordt aanbevolen.

4so Buitenkleed
4 Seasons Outdoor Buitenkleed
Buitenkleed 4so
Offerte aanvragen