Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Aluminium jaloezieën

Deze aluminium lamellen zijn op diverse ruimtes toepasbaar. Aluminium lamellen worden veel als binnenzonwering gebruikt in vochtige ruimtes, omdat ze gemakkelijk af te nemen zijn.

Maar ook in de woonkamer is dit een veel gezien product. De lamellen zijn in diverse kleuren en breedtes verkrijgbaar. Zodoende kunt u een geheel eigen stijl kiezen. Kiest u voor bredere lamel mét een ladderband, dan creëert u al helemaal het een warm geheel. Wist u dat u twee verschillende kleuren lamellen kunt kiezen? Zo kunt u bijvoorbeeld de onderzijde een vrolijke kleur geven en de bovenzijde een basiskleur. Dit geeft een leuke touch aan uw interieur.

Een innovatie van Luxaflex bij de aluminium jaloezieën is de veilige ‘top down/ bottom up’ bediening waarbij je de ingespannen jaloezieën optrekt of neerlaat met een handgreep en de lamellen bediend met een tuimelschuif.

Kent u het type Frame Fix al? Dit is een magnetisch frame die moeiteloos in het kozijn wordt geplaatst zonder te boren. Dit is ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen en draai-kiep ramen. Als u de ramen wil reinigen kunt u het Frame Fix systeem eenvoudig verwijderen.

Houdt u van privacy, maar wilt u wel lekker naar buiten kunnen kijken zonder dat de buren u gelijk zien zitten? Kies dan voor de mogelijkheid van megaview. Daarbij worden de lamellen over elkaar heen geschoven krijgt u een opening die twee keer zo groot wordt. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kom gerust naar onze showroom (waar we ook houten jaloezieën verkopen) voor meer informatie!

Aluminium jaloezieën
Aluminium jaloezieën
Aluminium jaloezieën
Zonnescherm Apeldoorn
Aluminium jaloezieën
Zonnescherm Apeldoorn
Zonnescherm Apeldoorn
Aluminium jaloezieën
Offerte aanvragen