Kwalitatieve binnenzonwering in Heerde

Binnenzonwering is niet meer weg te denken uit het interieur. Het maakt uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of andere ruimte helemaal af. Echter wordt binnen zonwering niet alleen gebruikt voor de aankleding maar dient het ook als zonwering, warmtewering, isolatie en geluidwering. Haal het beste uit de mogelijkheden van de binnenzonwering zoals wij het beste voor u als klant willen.

Daarom heeft zonwering Put gekozen voor het merk Luxaflex®, alleen het beste is goed genoeg. Luxaflex® levert innovatieve raamdecoratie, en zonwering, geheel op maat gemaakt. Duurzaamheid, kwaliteit, isolatie, veiligheid en design staan daarbij centraal. De stoffen van Luxaflex® zijn zo op elkaar afgestemd dat deze eindeloos op elkaar afgestemd kunnen worden. Luxaflex® begrijpt hoe belangrijk daglicht en privacy is voor het welbevinden van mensen.

Wij, als ‘Zonwering Put’ zijn een inspiration dealer. In onze showroom vind u in verschillende collectieboeken de stoffen, de kleuren en materialen en is er de mogelijkheid om de lichtdoorlatendheid van de stoffen zichtbaar te maken. Uiteraard is het mogelijk om enkele stalen mee naar huis te nemen om in uw eigen huis, in uw eigen omgeving de stalen te bekijken en vergelijken.

Wilt u graag vanuit de stoel de binnenzonwering kunnen bedienen of toch als vanouds liever met de hand? Luxaflex® bied de mogelijkheden om op verschillende manieren uw binnenzonwering te bedienen, handmatig met b.v. smartcord, ketting of handgreep of via elektrische bediening.

Heeft u een draai-kiepraam of een kunststof kozijn? Wij weten de oplossing! Dit kan d.m.v. een frame waarin uw duette of horizontale jaloezieën zit. Deze wordt eenvoudig met een magneetstrip op het kozijn geplakt, een boormachine is niet nodig. Toch kunt u op deze manier eenvoudig het raam lappen, het frame verplaatst u gewoon even.

Als u een ongeveer prijs wilt weten van een binnen-zonweringsproduct kunt u aan ons de breedte en hoogte maat doorgeven van een product en welke stof u in gedachten heeft en welke bediening. Wij maken op basis hiervan een offerte. Uiteraard komen wij altijd exact inmeten en geven wij advies ter plaatse.

De conclusie: wat u ook nodig heeft aan binnenzonwering, klop aan bij zonwering Put in Heerde.

Meer dan binnenzonweringen

Zonwering Put is specialist op het gebied van zowel binnen- als buitenzonweringen. Bent u niet op zoek naar houten jaloezieën, gordijnen of plissés, maar meer in de markt voor screens, rolluiken en parasols? Bekijk dan ons uitbundige assortiment buitenzonweringen.

Meer Dan Binnenzonweringen
Binnenzonwering

Contact Zonwering Put

Interesse in een binnenzonwering of toch meer op zoek naar een zonwering voor buiten? Neem dan eens contact met ons op! Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder bij het kiezen van de beste optie. Voor zowel particuliere, als zakelijke aanschaf is Zonwering Put uw partner!

Offerte aanvragen