Sluit de zon binnen

Binnenzonwering

Binnenzonwering is niet meer weg te denken uit het interieur, het maakt uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of een andere ruimte helemaal af. Echter wordt binnenzonwering niet alleen gebruikt voor de aankleding, het dient ook als zonwering/warmtewering, isolatie en geluidswering.

Onze leveranciers van binnenzonwering zijn Luxaflex en Copa Home.
Zij leveren al jaren lang de maatwerk producten aan ons. Beide leveranciers hebben een breed assortiment aan kleuren en stoffen dus daaruit heeft u voldoende keus waarbij wij u natuurlijk ook graag mee willen helpen en adviseren.

Binnenzonwering kan op diverse manieren bediend worden, zo kan het ‘gewoon’ met de hand d.m.v. een koord/ketting/handgreep of wanneer u lekker in uw luie stoel wilt blijven zitten is er ook een mogelijkheid voor elektrische bediening. Door een druk op de knop gaat het product omhoog of omlaag. Ook aan kunststof of aluminium kozijnen is gedacht, het is mogelijk om duette of jaloezieën in een frame d.m.v. een magneetstrip te plakken op het kozijn. Hierdoor is een boormachine niet nodig en daarbij kunt u het frame eraf halen mocht u de ramen willen lappen.

Meer dan binnenzonweringen

Bij Zonwering Put zijn we specialisten op het gebied van zonweringen. Zowel binnenzonweringen als buitenzonweringen. Bent u op zoek naar een geschikte zonwering voor in uw tuin? Dan zit u bij ons ook goed, neem eens een kijkje tussen onze buitenzonweringen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer Dan Binnenzonweringen
Binnenzonwering

Contact Zonwering Put

Interesse in een binnenzonwering of toch meer op zoek naar een zonwering voor buiten? Neem dan eens contact met ons op! Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder met het kiezen van de beste optie!