Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Silhouette Shades

Heeft u wel eens aan silhouette shades gedacht? Silhouette shades hebben n.l. een unieke lichtregulering.

De stoffen zijn verkrijgbaar in een hele reeks prachtige stoffen met verfijnde, trendy kleuren.
Door eenvoudig de lamellen te tuimelen kunt u nog meer genieten van het natuurlijk daglicht, het licht verspreidt zich in gelijke mate door de kamer terwijl de felheid, schittering en u.v. straling gefilterd wordt. De silhouette shades bieden je privacy met een mooi uitzicht naar buiten in de geopende stand overdag, wanneer je deze ‘s avonds volledig sluit kunt u nog meer genieten van meer privacy.

Luxaflex® beschouwd kindveiligheid als hoogste prioriteit. Het vormt daarom een integraal onderdeel van het ontwerp. Van koordloze alternatieven tot volledig elektrische systemen. Luxaflex® biedt een keur aan innovatieve bedieningssystemen die zijn ontworpen met oog voor veiligheid, comfort en vormgeving. Wie droomt niet van een ideale wereld waarbij raamdecoratie is afgestemd op uw eigen voorkeur en zo op ieder moment van de dag de perfecte sfeer in ruimtes creëert? Dit alles is mogelijk met de PowerView App op je smartphone of tablet.

Kom gerust een kijkje nemen bij ons in de showroom. Hier hebben we de silhouette shades hangen deze wordt in de showroom aangestuurd door PowerVieuw motorisation.

Medium Sil 0222
Medium Sil 0260
Medium Sil 0274 (1)
Medium Sil 0302
Medium Sil 0309
Medium Sil 0351
Medium Sil 0355
Offerte aanvragen