Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Van dinsdag t/m vrijdag van 13:30 – 18:00 en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Markiezen

Markiezen: charmant en authentiek

Houdt u niet zo van strak modern geklets? Dat komt goed uit, want markiezen behoren al zeker 150 jaar tot de familie Zonwering. Uw pand wordt versierd met een sfeervolle en authentieke uitstraling.

Kies uw markies

Wat is uw droom markies? Het assortiment van Zonwering Put is zo breed dat u de markies tot in het kleinste detail kunt afstemmen op uw wensen.

Te beginnen bij de basis: het frame. U kunt kiezen uit de materialen: aluminium of hardhout. Vervolgens kiest u zelf het materiaal voor de boven- en zijplank: aluminium of Red-Cedar-hout. Bovendien kunt u zelf de biesband, het doek en de bediening uitzoeken.

Daarbij is de markies op zijn eigen manier nog effectiever. Door de klassieke vorm van een markies dringt er namelijk ook geen zonlicht uw huis binnen via de zijkanten van het raam.

Het doek van de markies kunnen wij ook altijd varvangen, mits het frame nog goed is. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Markiezen
Markiezen

Standaard, pet of klap

U kunt bij Zonwering Put nog meer kiezen. Markiezen met een hardhouten frame zijn verkrijgbaar in drie modellen:

  • het standaardmodel
  • petmodel
  • klapmodel

Daarbij is het standaardmodel vrijwel in alle situaties toe te passen. De modellen kunnen ook elektrisch bediend worden.

Welke markies kiest u?

Markiezen uit de showroom

In onze showroom kunnen wij u verder helpen met het uitzoeken van de markies die bij u past. Zo kijken wij samen met u naar de doeken, pvc bies, de band en de volant.

Neem contact met ons op.

Markiezen
Markiezen
Markiezen
Markiezen
Markiezen