Zonwering voor binnen en buiten

Zonwering put

Oprichting Zonwering Put aan de Stationsstraat

In 2005 is Mark ‘klein’ begonnen aan de Stationsstraat in Heerde. Zijn vader heeft hem in de beginperiode geholpen met het monteren van de producten, dit gebeurde voornamelijk in de avonduren.

zonweringput-2005

Markiezen plaatsen bij de Keet van Heerde

Ons eerste grote project, het plaatsen van nieuwe markiezen aan destijds ‘de Keet van Heerde’ aan de Eperweg.

markiezen

Verhuizing van de Stationsstraat naar de Kanaalstraat

De winkel aan de Stationsstraat werd al gauw te klein en dus werd er gezocht naar een grotere ruimte. Deze werd gevonden aan de Kanaalstraat in Heerde, een perfecte locatie voor de verkoop van zonwering, binnenzonwering en overkappingen.

Kanaalstraat-2006

Zonwering Put bestaat 5-jaar

5 jaar jubileum

Begin 2016 opening Tuinmeubeloutlet Heerde aan de Bonenburgerlaan

Om onze klanten nog meer te kunnen laten genieten van het buitenleven werd er begin 2016 een winkel voor tuinmeubelen geopend, genaamd Tuinmeubeloutlet. Hier kon men tegen scherpe prijzen terecht voor lounge sets, stoelen, tafels, bbq’s, parasols en meer.

Logo tuinmeubeloutlet

Winkelpanden Kanaalstraat en Bonenburgerlaan

Omdat onze winkel aan de Kanaalstraat wat meer ruimte kon gebruiken werd er een opening gemaakt tussen de winkelpanden aan de Kanaalstraat en de Bonenburgerlaan. Zo ontstond 1 grote winkel waar alle producten goed neergezet konden worden. Ook werd er gekeken naar kwaliteit meubelen welke ook op nabestelling leverbaar zijn. Zo zijn de merken Hartman en 4 Seasons Outdoor in onze showroom te vinden.

Zonwering put winkel

Begin 2017 Opening nieuwe showroom Zonwering Put

De opening van onze nieuwe showroom is feestelijk gevierd met vrienden, familie en leveranciers. Tot op de dag van vandaag zijn wij blij met hoe deze ontwikkeling is gegaan. De producten kunnen op ware grote getoond worden aan de klant zodat er een goed beeld ontstaat.

Onthulling-nieuw-logo-2016

We zijn dealer geworden van Novoferm garagedeuren.

Wij hebben ons assortiment nog verder uitgebreid met het leveren van garagedeuren. Zo kunt u bij ons terecht voor sectionaaldeuren, die in verschillende diktes verkrijgbaar zijn. Ook hebben wij de duoport (openslaande deuren) in ons assortiment. Deze deuren zijn geheel naar eigen wens samen te stellen.

Novoferm Garagedeur

Ons 15-jarig bestaan ‘gevierd’

Wij bestaan alweer 15 jaar en hebben dit feestelijk gevierd met een actie voor onze klanten.

Borrel

Nieuwe website

Onze ‘oude’ site was nodig aan vervanging toe en sinds begin 2021 zijn wij trotse eigenaar van deze mooie site. Deze hebben wij geheel naar wens samengesteld met Wemessage, daarbij was een wens van ons dat ook onze projecten zichtbaar zijn en een tijdlijn over het ontstaan van ‘Zonwering Put’.

website
Showroom

Sluit de zon buiten

Onze showroom

Al gauw werd het pand aan de Stationsstraat te klein en vond er een verhuizing plaats naar de Kanaalstraat, wat een grote vooruitgang was! De showroom werd royaler opgezet en voor de verkoop kwamen er ook horren bij. Inmiddels had Mark, Monique leren kennen. Ook zij werd bij de zaak betrokken, samen deden ze de administratie en de verkoop. De zaak was nog steeds 3 middagen open en daarnaast op afspraak indien dat nodig was. De zaak begon langzaam naamsbekendheid en vorm te krijgen.

Het ontstaan van ‘Zonwering Put’.

Wie zijn wij?

Rond 2006 is Mark Put begonnen met ‘Zonwering Put’ aan de Stationsstraat in Heerde. Het was een kleine, knusse showroom die 3 middagen open was en op afspraak kon je nagenoeg altijd terecht. Mark was een kleine ondernemer niet wetende wat de toekomst hem zou brengen. Met name in deze begin periode werd Mark vaak voor reparaties gebeld voor de buitenzonwering en begon de verkoop van de screens, rolluiken en terrasschermen te lopen. Op de dagen dat de showroom niet open was ging Mark buiten zijn kunnen in de praktijk brengen, veelal samen met zijn vader en gesteund door ‘SunCircle’. Met dank aan Pa Put die dit alles deed naast zijn eigen baan. Het bedrijfje begon te groeien, Mark mocht ook binnenzonwering van Luxaflex gaan verkopen. Al gauw werd het pand aan de Stationsstraat te klein en vond er een verhuizing plaats naar de Kanaalstraat, wat een grote vooruitgang was! De showroom werd royaler opgezet en voor de verkoop kwamen er ook horren bij. Inmiddels had Mark, Monique leren kennen. Ook zij werd bij de zaak betrokken, samen deden ze de administratie en de verkoop. De zaak was nog steeds 3 middagen open en op afspraak indien dat nodig was. De zaak begon langzaam aan naamsbekendheid en vorm te krijgen.
Wie zijn wij
Terrasoverkapping In Zwolle

En verder?

De kundigheid, creativiteit en het plezier waarmee Mark werkt ging over de tong bij de Heerdenaren en omgeving. Inmiddels werden er in de showroom ook parasols en gordijnen verkocht. Mark en Monique beleefden veel plezier en gezelligheid aan de verkoop. In 2016 toen het aangrenzende winkelpand vrij kwam hoefden zij er dan ook niet lang over na te denken om ook daar hun creativiteit in te leggen. Er werd een geniaal plan bedacht, de 2 panden konden met elkaar verbonden worden. Eind 2016 werd de tussenmuur gesloopt en zo werd de showroom een heel stuk groter. Dit had als voordeel dat de buitenzonwering: overkappingen, terrasschermen, uitval-schermen, parasols, enz op ware grote getoond kon worden en er meer ruimte vrij was gekomen voor de binnenzonwering. De showroom is nu inmiddels 5 middagen open! Monique en Magré storten zich vol overgave op het uitzoeken van passende tuinmeubelen. Zo werden er nieuwe leveranciers gezocht die zich in het concept van ‘Zonwering Put’ konden vinden. Ook werden er accessoires bijgekocht in de vorm van sier- en standenstoelkussens. Zo hebben wij de merken 4 Seasons Outdoor, Hartman en SenS-Line. In februari 2018 zijn wij ook gestart met de verkoop van garagedeuren. Wij hebben het vertrouwen gekregen van Novoferm een Duits gerenommeerd bedrijf met oog voor details. Eveneens werden wij ook dealer van Knoch heaters. Deze leveren heathers met infrarood straling op statief of met een ophangsysteem mogelijk zelfs met afstandsbediening. In het voor- en najaar en in de zomeravonden is dit een leuke aanvulling voor onder de overkapping.

Wat wij belangrijk vinden?

Wij vinden het belangrijk dat u vrijblijvend bij ons kunt binnen lopen en vragen kunt stellen over de producten. Als u globale maatvoering heeft van het gewenste product maken wij vrijblijvend een offerte voor u op. Ook een foto maken (mobiel telefoon) van een situatie kan heel verhelderend zijn. Wij genieten zorgeloos binnen en buiten, u ook?
Pergola Deventer

Zonwering voor binnen en buiten

Kennis maken met het team

Inmiddels werken Willian, Rolf, Maurice en Gino buiten in de montage, onderhoud en herstel werkzaamheden. Mark zal als eigenaar van de winkel altijd bij u inmeten en de offertes nog met u als klant doornemen, af en toe zult u hem nog in de winkel treffen. Verder zult u in de winkel geholpen worden door Monique of Magré, zij zullen met u de producten doornemen. Wij zijn een klein hecht team dat service hoog in het vaandel heeft staan.

Magré Rouwenhorst

Verkoopmedewerkster

Willian Wagenaar

Zonweringsmonteur

Willian is sinds 2017 werkzaam bij ons als Zonweringsmonteur.

Mark Put

Eigenaar

Maurice Veltkamp

Zonweringsmonteur

Monique Put

Eigenaar

Rolf de Wilde

Zonweringsmonteur

Laad meer