Zonwering voor binnen en buiten

Zonwering put

Oprichting Zonwering Put aan de Stationsstraat

In 2005 is Mark ‘klein’ begonnen aan de Stationsstraat in Heerde. Zijn vader heeft hem in de beginperiode geholpen met het monteren van de producten. Dat gebeurde voornamelijk in de avonduren.

zonweringput-2005

Markiezen plaatsen bij de Keet van Heerde

Ons eerste grote project: het plaatsen van nieuwe markiezen aan destijds ‘de Keet van Heerde’ aan de Eperweg.

markiezen

Verhuizing van de Stationsstraat naar de Kanaalstraat

De winkel aan de Stationsstraat werd al gauw te klein en dus werd er gezocht naar een grotere ruimte. Deze werd gevonden aan de Kanaalstraat in Heerde, een perfecte locatie voor de verkoop van zonwering, binnenzonwering en overkappingen.

Kanaalstraat-2006

Zonwering Put bestaat vijf jaar

5 jaar jubileum

Begin 2016 opening Tuinmeubeloutlet Heerde aan de Bonenburgerlaan

Om onze klanten nog meer te kunnen laten genieten van het buitenleven, werd er begin 2016 een winkel voor tuinmeubelen geopend, genaamd Tuinmeubeloutlet. Hier kon men tegen scherpe prijzen terecht voor loungesets, stoelen, tafels, bbq’s, parasols en meer. Voor de verkoop werd Magré aangenomen.

Logo tuinmeubeloutlet

Winkelpanden Kanaalstraat en Bonenburgerlaan

Omdat onze winkel aan de Kanaalstraat wat meer ruimte kon gebruiken, werd er een opening gemaakt tussen de winkelpanden aan de Kanaalstraat en de Bonenburgerlaan. Zo ontstond er één grote winkel, waar alle producten goed neergezet konden worden. Ook werd er gekeken naar meubelen van kwaliteit, welke ook op nabestelling leverbaar zijn. Zo zijn de merken Hartman en 4 Seasons Outdoor in onze showroom te vinden.

Zonwering put winkel

Begin 2017 Opening nieuwe showroom Zonwering Put

De opening van onze nieuwe showroom is feestelijk gevierd met vrienden, familie en leveranciers. Tot op de dag van vandaag zijn wij blij met hoe deze ontwikkeling is gegaan. De producten kunnen op ware grote aan de klant vertoond worden, waardoor zij er een goed beeld van krijgen. Willian is ons komen versterken. Samen met Mark monteert hij de producten bij de klanten.

Onthulling-nieuw-logo-2016

We zijn dealer geworden van Novoferm garagedeuren.

Wij hebben ons assortiment nog verder uitgebreid met het leveren van garagedeuren. Zo kunt u bij ons terecht voor sectionaaldeuren, die in verschillende diktes verkrijgbaar zijn. Ook hebben wij de duoport (openslaande deuren) in ons assortiment. Deze deuren zijn geheel naar eigen wens samen te stellen.

Novoferm Garagedeur

Ons 15-jarig bestaan gevierd

Wij bestaan alweer 15 jaar en hebben dit feestelijk gevierd met een actie voor onze klanten. In de showroom werd het steeds drukker, ‘zonwering Put’ werd een begrip in de omstreken. Het gevolg moge duidelijk zijn, er moesten nieuwe monteurs komen. Zo kwamen er in dit jaar Maurice en Rolf bij en werden er nieuwe bedrijfsbussen gekocht. Een enorm spannende stap voor de jonge ondernemers Mark en Monique, hun bedrijf ging groeien!

Borrel

Nieuwe website

Onze ‘oude’ site was nodig aan vervanging toe en sinds begin 2021 zijn wij trotse eigenaar van deze mooie site. Deze hebben wij geheel naar wens samengesteld met Wemessage. Onze wens was dat al onze producten goed zichtbaar werden en dat er een tijdlijn werd getoond over het ontstaan van Zonwering Put.

website

Extra versterking!

In dit jaar kwam Gino ons team versterken.

Gino De Jong

Luxaflex in het zonnetje

Begin december is de hele binnenzonwering op de kop gegaan, er is afscheid genomen van aan aantal binnen zonweringsmerken. Mark en Monique hebben in samenwerking met Luxaflex een inspiration shop toegevoegd in de showroom zodat de klanten zich nog beter kunnen inleven. En zodat wij alle producten en bedieningen op deze manier goed kunnen presenteren. Zonwering Put mag zich nu officieel Inspiration dealer noemen.

luxaflex-logo
Showroom

Sluit de zon buiten

Onze showroom

Al gauw werd het pand aan de Stationsstraat te klein en vond er een verhuizing plaats naar de Kanaalstraat, wat een grote vooruitgang was! De showroom werd royaler opgezet en voor de verkoop kwamen er ook horren bij. Inmiddels had Mark Monique leren kennen. Ook zij werd bij de zaak betrokken. Samen deden de twee de administratie en de verkoop. De zaak was nog steeds drie middagen open en daarnaast (indien nodig) ook op afspraak. De zaak begon langzaamaan naamsbekendheid en vorm te krijgen.

Het ontstaan van ‘Zonwering Put’.

Wie zijn wij?

Rond 2006 is Mark Put begonnen met ‘Zonwering Put’ aan de Stationsstraat in Heerde. Het was een kleine, knusse showroom die drie middagen open was en op afspraak kon je nagenoeg altijd terecht. Mark was een kleine ondernemer, niet wetende wat de toekomst hem zou brengen. Met name in deze beginperiode werd Mark vaak voor reparaties voor de buitenzonwering gebeld. Zo begon ook de verkoop van de screens, rolluiken en terrasschermen te lopen. Op de dagen dat de showroom niet open was ging Mark op pad, om zijn kunnen in de praktijk brengen, veelal samen met zijn vader (bedankt!) en gesteund door ‘SunCircle’. Het bedrijfje begon te groeien. Mark mocht ook binnenzonwering van Luxaflex gaan verkopen. Al gauw werd het pand aan de Stationsstraat te klein en vond er een verhuizing plaats naar de Kanaalstraat, wat een grote vooruitgang was! De showroom werd royaler opgezet en voor de verkoop kwamen er ook horren bij. Inmiddels had Mark Monique leren kennen. Ook zij werd bij de zaak betrokken. Samen deden de twee de administratie en de verkoop. De zaak was nog steeds drie middagen open en (indien nodig) ook op afspraak. De zaak begon langzaamaan naamsbekendheid en vorm te krijgen.
Wie zijn wij
Terrasoverkapping In Zwolle

En verder?

De kundigheid, creativiteit en het plezier waarmee Mark werkt, ging over de tong bij de Heerdenaren en omgeving. Inmiddels werden er in de showroom ook parasols en gordijnen verkocht. Mark en Monique beleefden veel plezier en gezelligheid aan de verkoop. In 2016, toen het aangrenzende winkelpand vrij kwam, hoefden zij er dan ook niet lang over na te denken om ook daar hun creativiteit in te leggen. Er werd een geniaal plan bedacht: de twee panden konden met elkaar verbonden worden. Eind 2016 werd de tussenmuur gesloopt en zo werd de showroom een heel stuk groter. Dit had als voordeel dat de buitenzonwering (overkappingen, terrasschermen, uitval-schermen, parasols, enz.) op ware grote getoond kon worden en er meer ruimte vrij was gekomen voor de binnenzonwering. De showroom is nu inmiddels vijf middagen open! Monique en Magré storten zich vol overgave op het uitzoeken van passende tuinmeubelen. Zo werden er nieuwe leveranciers gezocht die zich in het concept van ‘Zonwering Put’ konden vinden. Ook werden er accessoires bijgekocht in de vorm van sier- en standenstoelkussens. Zo hebben wij de merken 4 Seasons Outdoor voor de tuinmeubelen en Hartman voor de (sier) kussens. In februari 2018 zijn wij ook gestart met de verkoop van garagedeuren. Wij hebben het vertrouwen gekregen van Novoferm, een Duits gerenommeerd bedrijf met oog voor detail. Eveneens werden wij ook dealer van Knoch heaters. Deze leveren heaters met infraroodstraling op statief of met een ophangsysteem inclusief afstandsbediening. In het voor- en najaar en in de zomeravonden is dit een leuke aanvulling voor onder de overkapping.

Wat wij belangrijk vinden?

Wij vinden het belangrijk dat u vrijblijvend bij ons kunt binnenlopen en vragen kunt stellen over de producten. Als u globale maatvoering van het gewenste product heeft, maken wij vrijblijvend een offerte voor u op. Ook een foto maken (mobiel telefoon) van een situatie kan heel verhelderend zijn. Wij genieten zorgeloos binnen en buiten, u ook?
Pergola Deventer

Zonwering voor binnen en buiten

Kennis maken met het team

Inmiddels werken Willian, Rolf, Maurice en Gino buiten in de montage, onderhoud en herstel werkzaamheden. Mark zal als eigenaar van de winkel altijd bij u inmeten en de offertes nog met u als klant doornemen, af en toe zult u hem nog in de winkel treffen. Verder zult u in de winkel geholpen worden door Monique of Magré, zij zullen met u de producten doornemen. Wij zijn een klein hecht team dat service hoog in het vaandel heeft staan.

Monique Put

Eigenaar

Monique is eigenaar en treft u veelal in de showroom, waar zij adviezen geeft en offertes voor u opstelt. Achter de schermen doet zij de boekhouding.

Mark Put

Eigenaar

Mark is de eigenaar en zult u aantreffen bij het inmeten. Ook is hij vliegende keep en kunt u hem in de showroom treffen.

Magré Rouwenhorst

Verkoopmedewerkster

Sinds 2016 is zij een vast gezicht in de showroom en kunt u bij haar terecht voor adviezen en het opstellen van offertes.

Maurice Veltkamp

Zonweringsmonteur

Maurice is werkzaam sinds oktober 2020. Hij werkt samen met Gino.

Rolf de Wilde

Zonweringsmonteur

Rolf is werkzaam sinds oktober 2020 en sinds die tijd werkt hij samen met Willian.

Willian Wagenaar

Zonweringsmonteur

Willian is een vast team met Rolf, veelal plaatsen zij met z’n tweeën de producten bij u thuis.

Gino de Jong

Zonweringsmonteur

Gino is werkzaam sinds mei 2022 en sinds die tijd werkt hij samen met Maurice.

Laad meer
Offerte aanvragen