Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Knoch heaters

Ondanks dat u uw tuinkamer helemaal dicht heeft, kan het in het voor -en najaar en in de avond uurtjes flink afkoelen. Hoe lekker is het dan om niet gelijk al naar binnen te hoeven gaan maar uw heater aan te zetten zodat u nog langer kunt genieten van het buiten zijn.

De heaters van Knoch zijn van Duitse fabricaat en leverbaar in verschillende kleuren. De warmte die de heater uitstraalt is infrarood, deze straling verwarmt het lichaam en de materialen waar het op valt. Zo komt 90% van de elektrische energie direct als warmte aan op het lichaam en materiaal. Mooi meegenomen is dat infraroodstralers gunstig en efficiënt zijn in het gebruik. Zo gebruiken zij 30% minder energie dan vergelijkbare systemen.

Niet alleen de kleur van de behuizing kunt u kiezen, maar ook de kleur van het licht. Daarin zijn 3 mogelijkheden. Low glare, golden glare en white glare.

Ons meest verkochte model is de Comfortsun BT 2000w of 2800w. Deze warmtestraler is te bedienen via een app wat het aangenaam in gebruik maakt. Ook kunt u met uw afstandsbediening de warmte trapsgewijs dimmen.

Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie en om de werking van het product te voelen.

Heater Met Bluetooth
Comfort Sun Heater
Verschillende Heaters Met Bleutooth
Offerte aanvragen