Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Van dinsdag t/m vrijdag van 13:30 – 18:00 en zaterdag van 10:00 – 17:00 uur Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Parasols

Een parasol is eigenlijk een product wat je in je tuin moet hebben. Hoe ideaal is het om met een verjaardag extra schaduw te creëren zonder dat dit permanent is. Parasols zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wij verkopen onze parasols van 4 Seasons Outdoor. Zij hebben hierin een breed aanbod waarin zij vrijwel iedereen kunnen voorzien.

Belangrijk om te weten wanneer u een parasol aanschaft is te kijken naar de ruimte in de tuin. Niet alle parasols zijn geschikt voor een kleine tuin. Zo heeft een zweefparasol de ruimte nodig om opengedraaid te worden.  Ook sluit een zweefparasol niet boven een eettafel, in tegenstelling tot een middenmast parasol. Ideaal daarbij is een verrijdbare voet, zo kunt u meerdere momenten van de dag heerlijk in de schaduw zitten.

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor gaat mee met de laatste trends op tuingebied, hier passen zij hun producten op aan. Zo hebben zij diverse kleuren doeken, denk hierbij aan antraciet, grijs, taupe en groen. En diverse afmetingen in vierkant, rechthoekig of rond. De Oasis parasol heeft een polyesterdoek met een UPF waarde van 30+, deze doeken kunnen gaan verkleuren door de zon. De Azzurro en Siësta hebben een Olefin doek met een UFF waarde van 50+, deze doeken verkleuren vrijwel niet en zijn weersbestendig.  Ondank de weersbestendigheid raden wij aan de parasol tijdens een regenbui in te klappen en wanneer het doek droog is deze te beschermen met een daarvoor bestemde beschermhoes.

Ook in de avond van uw parasol genieten? Het is mogelijk om spotjes onder uw parasol te plaatsen zodat u in de avond nog behaaglijk kunt zitten met verlichting. Voor meer informatie en actueel aanbod verwijzen wij u naar onze showroom waar wij diverse opstellingen hebben staan.

parasols