Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Parasols

Een parasol is eigenlijk een product wat je in je tuin moet hebben. Hoe ideaal is het om met een verjaardag extra schaduw te creëren zonder dat dit permanent is. Parasols zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wij verkopen onze parasols van 4 Seasons Outdoor. Zij hebben hierin een breed aanbod waarin zij vrijwel iedereen kunnen voorzien.

Belangrijk om te weten wanneer u een parasol aanschaft is te kijken naar de ruimte in de tuin. Niet alle parasols zijn geschikt voor een kleine tuin. Zo heeft een zweefparasol de ruimte nodig om opengedraaid te worden.  Ook sluit een zweefparasol niet boven een eettafel, in tegenstelling tot een middenmast parasol. Ideaal daarbij is een verrijdbare voet, zo kunt u meerdere momenten van de dag heerlijk in de schaduw zitten.

Parasols van 4 Seasons Outdoor

Parasols van 4 Seasons Outdoor gaan mee met de laatste trends op tuingebied, hier passen zij hun producten op aan. Zo hebben zij diverse kleuren doeken, denk hierbij aan antraciet, grijs, taupe en groen. En diverse afmetingen in vierkant, rechthoekig of rond. De Oasis parasol heeft een polyesterdoek met een UPF waarde van 30+, deze doeken kunnen gaan verkleuren door de zon. De Azzurro en Siësta hebben een Olefin doek met een UFF waarde van 50+, deze doeken verkleuren vrijwel niet en zijn weersbestendig.  Ondank de weersbestendigheid raden wij aan de parasol tijdens een regenbui in te klappen en wanneer het doek droog is deze te beschermen met een daarvoor bestemde beschermhoes.

Ook in de avond van uw parasol genieten? Het is mogelijk om spotjes onder uw parasol te plaatsen zodat u in de avond nog behaaglijk kunt zitten met verlichting. Voor meer informatie en actueel aanbod verwijzen wij u naar onze showroom waar wij diverse opstellingen hebben staan.

Parasols

Contact voor parasols

Heeft u behoefte aan een parasol in uw tuin? Dan bent u bij Zonwering Put dus aan het juiste adres. Met het brede aanbod van 4 Seasons Outdoor zit er voor iedereen wel een juiste parasol bij! Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Interesse of vragen over een van onze andere producten? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen, dan helpen we u graag verder.