Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Gordijnen

Bij Zonwering Put vindt u gordijnen en rolgordijnen in alle soorten en maten, uiteraard ook van het merk Luxaflex. Zij bieden prachtige stoffen aan van hoge kwaliteit samengesteld uit klassieke rustgevende stoffen tot velvets stoffen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gordijn te laten voeren. Dit biedt nog meer privacy, extra isolatie of uv-bescherming van de stof en zorgt voor een betere akoestiek in de ruimte. Gordijnen die gevoerd zijn zullen rijkelijker hangen. In combinatie met binnenzonwering geven gordijnen gelijk een huiselijker gevoel. De gekozen stof, in combinatie met de wijze van afwerking en de ophangmethode, geven gordijnen een uitstraling naar keuze. Er vindt altijd een basisconfectie plaats, ongeacht welke afwerking en ophangmethode men kiest.

Men kiest b.v. enkele retourplooi, dubbele plooi. Luxaflex geeft u de mogelijkheid om uit bijna alle stoffen collecties ook vouwgordijnen te laten confectioneren. Op deze manier kunt u ervoor kiezen om in één ruimte voor hetzelfde design te gaan, dit geeft rust en eenheid en geeft een harmonieus geheel. Ook kunt u de gordijnen eindeloos ‘mixen en matchen’ met andere binnenzonweringsproducten van Luxaflex. Deze trend, ook wel layering genoemd, is erg populair. Het werkt n.l. extra isolerend, een mooi voorbeeld hiervan zijn de combinaties met de duettes Shades.

De gordijnen van Luxaflex zijn altijd kamerhoog, dit betekent dat er geen verticale stiknaden in komen. De gordijnen worden aan de zijkant standaard voorzien van gewichten waardoor het mooier hangt ook aan de onderkant worden deze zorgvuldig afgewerkt.

Luxaflex biedt u de mogelijkheid om de gordijnen uit te laten voeren met de gemotoriseerde rail d.m.v. het slimme PowerView Automation systeem. U hoeft hiervoor de stoel niet meer uit, wat een heerlijk vooruitzicht!

Zonwering Put biedt u ook de mogelijkheid om het gordijn met de hand te kunnen bedienen. Vraag ons gerust om advies, wij proberen met u mee te denken, iedere situatie is immers verschillend.

Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Gordijnen Copa Home
Offerte aanvragen