Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Bescherming van uw tuinmeubelen met Aero Covers

Wij snappen dat u niet iedere keer als het slecht weer is uw tuinmeubelen wilt opbergen. Toch is het voor de levensduur belangrijk uw meubelen te beschermen. In het assortiment van Zonwering Put vindt u hoezen van Aero Cover. Hiermee zijn uw tuinmeubelen het hele jaar door goed beschermd tegen alle weersomstandigheden. Deze hoezen zijn voorzien van een speciaal membraan. Dit speciale membraan voorkomt schimmelvorming, doordat het vocht aan de binnenkant van de hoes naar buiten kan. Daarnaast houdt de hoes ook vuil en regen tegen van buitenaf. Door de opbergtas die aan de hoes zit, zijn de hoezen van Aero Cover makkelijk op te ruimen.

Het is belangrijk om de hoezen niet op de tafelbladen te laten leunen. Dat kan namelijk plekken in de tafel geven. Wij raden daarom een hoessteunset aan. Die bevat een steun die op de tafel wordt geplaatst, met daaroverheen de hoes. Deze steun zorgt voor een goede afwatering. Als extra zitten er nog gewichtjes bij, die aan de hoes bevestigd kunnen worden, zodat hij niet opwaait.

Wij hebben hoezen in verschillende maatvoeringen. Het is zodoende wijsheid om de maten op te meten, zodat de juiste hoes direct aan u kunnen meegeven of laten bestellen. Aero Cover heeft niet alleen hoezen voor uw tuinmeubelen, maar ook voor uw parasols. Het is toch ideaal om in de zomer niet telkens uw parasol binnen te hoeven zetten? U hoeft in de avond alleen maar de hoes eromheen te doen, zodat hij beschermt tegen het weer en vogelpoep. Houd er rekening mee dat de parasol wel droog is wanneer de hoes erom gaat.

Voor uw tuinkussens hebben wij ook hoezen. Afhankelijk van de maatvoering wordt bekeken welke hoes het meest geschikt is.

Komt gerust langs voor advies.

Offerte aanvragen