Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Overkappingen

Glazen schuifwand

Wij van Zonwering Put hebben veel ervaring met het plaatsen en monteren van glazenwanden. Ongeacht de omvang en persoonlijke wensen, wij kunnen het voor u verwezenlijken. Naast glazen wanden kunt u bij ons terecht voor alles op gebied van zonwering, zoals horrenscreensuitvalschermen etc.

Wat is een glazen wand?

Een glazen wand wordt ook wel een schuifwand van glas genoemd. Hij kan worden gemonteerd aan een terrasoverkapping of lamellendak over uw terras. Hierdoor kunt u tijdens alle getijden genieten van uw terras en tuin. Dat klinkt toch geweldig? Een winterbarbecue of buiten dineren met het gezin in de herfst. Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van een glazen wand? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een van onze ervaren medewerkers.

Glazen schuifwand
Showroom Glazen Shuifwand

AL 24 van het merk Aluxe

Een van de glazen wanden die wij veel plaatsen, is de AL 24 van het merk Aluxe. De AL 24 van het merk Aluxe is voorzien van een gehard veiligheidsglas van 10 mm. De schuifwand beschikt daarnaast over meeneemblokjes, zodat u in één schuifbeweging de gehele wand kunt openen en dichtschuiven Mocht u vragen hebben over de AL 24 van Aluxe en alle bijkomende mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.

Nieuw in ons assortiment zijn de glazen schuifwanden met steellook. Dit geeft het geheel een stoer en robuust uiterlijk. U kunt kiezen hoeveel vakken u wenst: 3-vakken of 4-vakken.
De wand is leverbaar in de kleur Antraciet structuur Ral 7016 en Mat zwart Ral 9005.

Tevens hebben wij deze wand (zie afbeelding) in onze showroom opgesteld. U bent van harte welkom om deze te bekijken.

Vragen Glaswand?

Bent u benieuwd naar een van onze overkappingen of glaswanden, ontvangt u er graag advies over of wilt u het simpelweg gewoon met uw eigen ogen zien? U bent van harte welkom in onze showroom om de glaswanden zelf te bewonderen, testen en ervaren. Uiteraard kan ons personeel u direct voorzien van het nodige advies, om zo het beste uit u tuin te halen. Ook voor alle overige vormen van zonwering kunt u bij ons altijd terecht. Zonwering Put uit Heerde is een ervaren en professioneel bedrijf in het monteren en installeren van diverse vormen van zonnewering.

Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Offerte aanvragen