Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 13:30 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Overkappingen

Glazen schuifwand

Wij van Zonwering Put hebben veel ervaring met het plaatsen en monteren van glazenwanden. Ongeacht de omvang en persoonlijke wensen, wij van Zonwering Put kunnen het voor u verwezenlijken. Naast Glazenwanden kunt u bij ons terecht voor alles op gebied van zonwering, denk hierbij aan horrenscreensuitvalschermen etc.

Wat is een glazenwand?

Een glazenwand wordt ook wel een schuifwand van glas genoemd, deze kunnen worden gemonteerd aan een terrasoverkapping of lamellendak over uw terras. Hierdoor kunt u tijdens alle getijden genieten van uw terras en tuin. Dat klinkt toch geweldig een winterbarbecue of buiten dineren met het gezin in de herfst. Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van een glazenwand? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een van onze ervaren medewerkers.

Glazen schuifwand
Glazen schuifwand

Olivera glaswand

Een van de glazenwanden die wij veel plaatsen is de Olivera glaswand van Verano. De Olivera glaswand is voorzien van een gehard glas van 8 of 10 mm. De panelen worden geplaatst in een geanodiseerde rails, waardoor de panelen soepel en gemakkelijk verschuifbaar zijn. Mocht u vragen hebben over de Olivera glaswand wat betreft de mogelijkheden, of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Moli glazenwanden

Naast de Olivera is de Moli glaswand ook een product die wij veel leveren aan onze klanten. De Moli Glaswand is net als de Olivera ook van het merk Verano. Echter is er een groot verschil tussen deze twee glazenwanden, namelijk dat de Moli opent en sluit door middel van een vouwsysteem. De panelen zijn voorzien van een borstel, wind- en waterdicht en sleutel aan de binnenkant. Benieuwd hoeveel het kost om uw terras te voorzien van de mooie glaswanden. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Glazen schuifwand
Glazen schuifwand

Vragen Glaswand?

Bent u benieuwd naar een van onze glaswanden, ontvangt u graag advies of wilt u het simpelweg gewoon met uw eigen ogen zien. U bent welkom in onze showroom om de glaswanden zelf te bewonderen, testen en ervaren. Uiteraard kan on personeel u direct voorzien van het nodige advies, om zo het beste uit u tuin te halen. Ook voor alle overige vormen van Zonwering kunt u bij ons altijd terecht. Zonwering Put uit Heerde is een ervaren en professioneel bedrijf voor het monteren en installeren van diverse vormen van zonnewering.

Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand