Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Overkappingen

Glazen schuifwand

Wij van Zonwering Put hebben veel ervaring met het plaatsen en monteren van glazenwanden. Ongeacht de omvang en persoonlijke wensen, wij van Zonwering Put kunnen het voor u verwezenlijken. Naast Glazenwanden kunt u bij ons terecht voor alles op gebied van zonwering, denk hierbij aan horrenscreensuitvalschermen etc.

Wat is een glazenwand?

Een glazenwand wordt ook wel een schuifwand van glas genoemd, deze kunnen worden gemonteerd aan een terrasoverkapping of lamellendak over uw terras. Hierdoor kunt u tijdens alle getijden genieten van uw terras en tuin. Dat klinkt toch geweldig een winterbarbecue of buiten dineren met het gezin in de herfst. Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van een glazenwand? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door een van onze ervaren medewerkers.

Glazen schuifwand
Aluxe Al 24

AL 24 van het merk Aluxe

Een van de glazenwanden die wij veel plaatsen is de AL 24 van het merk Aluxe. De AL 24 van het merk Aluxe is voorzien van een gehard veiligheidsglas van 10 mm. De schuifwand beschikt daarnaast over meeneemblokjes zodat u in één schuifbeweging de gehele wand kunt openen en dichtschuiven Mocht u vragen hebben over de AL 24 van Aluxe en alle mogelijkheden, of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vragen Glaswand?

Bent u benieuwd naar een van onze glaswanden, ontvangt u graag advies of wilt u het simpelweg gewoon met uw eigen ogen zien. U bent welkom in onze showroom om de glaswanden zelf te bewonderen, testen en ervaren. Uiteraard kan on personeel u direct voorzien van het nodige advies, om zo het beste uit u tuin te halen. Ook voor alle overige vormen van Zonwering kunt u bij ons altijd terecht. Zonwering Put uit Heerde is een ervaren en professioneel bedrijf voor het monteren en installeren van diverse vormen van zonnewering.

Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand
Glazen schuifwand