Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Buitenzonwering

Somfy producten

Het merk Somfy is in zonweringsland zeker geen onbekende. Veel van onze producten worden uitgevoerd met een Somfy motor. Maar Somfy heeft niet alleen maar motoren. Er zijn nog veel meer producten die door Somfy geleverd worden. Denk hierbij aan Smart home producten zoals alarmsystemen, elektrische gordijnrails, camerasystemen voor binnen en buiten en aansturing van verlichting. Het ideale van deze Somfy producten is dat ze op afstand te bedienen zijn via uw smartphone of tablet (dit geldt zowel voor onze buitenzonwering als voor onze binnenzonwering). Hiervoor heeft u alleen een Tahoma Switch box nodig. Wilt u liever de producten met uw stem bedienen? Dat is mogelijk via Google assistent i.c.m. de TaHoma Switch box. U kunt zelfs scenario’s instellen die zijn afgestemd op bepaalde tijdstippen van de dag zoals zonsondergang of schemering. Alles wat een raam isoleert, denk aan rolluiken of screens, helpt bij het binnen houden van de warmte en het buiten houden van de kou. Anders gezegd, zonwering is ook een barrière tegen kou.

De wereld en ontwikkeling van Somfy en zonwering staat nooit stil: hij verandert continu. Dat is een van de redenen dat onze monteurs trainingen bijwonen van Somfy waardoor wij up-to-date blijven.

Shoot Tahoma Switch Jelena Stajic 2020 21
Shoot Tahoma Switch Jelena Staji
Offerte aanvragen