De pérfecte tuin

Bekijk onze tuinmeubelen

Houten Bank Talen Staphorst

Talen Staphorst

Omdat wij veel vraag kregen of wij houten bankjes verkochten, zijn wij opzoek gegaan naar een leverancier. Deze hebben wij inmiddels gevonden bij Talen Staphorst. Zij leveren verschillende picknicktafels en parkbankjes van robuuste kwaliteit en gemaakt van Noord-Europees vurenhout.

Bekijk product
4 Seasons Outdoor Buitenkleed

Buitenkleden 4SO

Wist u dat 4 Seasons Outdoor hele mooi buitenkleden in het assortiment heeft? Zo kunt u kiezen uit 3 kleuren en 4 verschillende maatvoeringen en is er altijd een buitenkleed dat bij uw wensen past.

Bekijk product
5801300 Cosiscoop Timber Square S1

Cosi

Cosi sfeer- en warmtemakers blinken uit in kwaliteit, design en oog voor detail. Ze creëren in elke ruimte een warm en welkom gevoel.

Bekijk product
4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor

De mooie tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor maken uw tuin helemaal compleet. Creëer plek om te ontspannen met een comfortabele loungeset of zorg voor een fijne eetplek met een prachtige grote tuintafel. Met het 4 Seasons Outdoor assortiment bij Zonwering Put bent u verzekerd van mooie tuinmeubelen van hoge kwaliteit.

Bekijk product
Aero Cover Hoezen Overzicht 4 seasons outdoor

Aero Cover hoezen

In het assortiment van Zonwering Put vindt u hoezen van Aero Cover. Hiermee zijn uw tuinmeubelen het hele jaar door goed beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Bekijk product
Hartman Kussens

Hartman

Maak uw tuinmeubelen extra comfortabel met de tuinkussens van Hartman. Met mooie kleurcombinaties en diverse stoffen zorgen de kussens voor verschillende sferen. Voor iedere tuin zijn dan ook passende Hartman kussens te vinden.

Bekijk product

Leveranciers

velux-logo
suncircle-logo
unilux-logo1
somfy-logo
luxaflex-logo
Novoferm
Hartman-logo
Dickson
logo-4seasons-outdoor
applebee
Aluxe
Sattler
Aerocover
Cosi
Offerte aanvragen