Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Duette® shades

Deze binnenzonwering blijft favoriet in de wereld van zonwering. Met name de top down/bottum up-bediening is veel voorkomend. Wanneer u de bovenkant laat zakken (top down) en de onderkant omhoog doet (bottum up) kunt u de stof in diverse posities zetten. U kunt als het ware “spelen” met de binnenzonwering. En hiermee geniet u ook van uw privacy, terwijl u het buitenlicht behoudt.

De Duette® shades is een dubbele plisséstof, die een honinggraatstructuur tussen de stof heeft zitten. Deze honinggraatstructuur zorgt ervoor dat de stof zonwerend, isolerend en geluidsdempend is. Het voordeel van deze dubbele stof is dat deze altijd geplisseerd blijft – de stof zakt niet uit. Ook ziet u de touwtjes die door de stof heen lopen alleen wanneer u de bovenkant van de stof laat zakken. Het voordeel van de Duette® shades is dat het op verschillende raamvormen toepasbaar is. Denk hierbij aan drie-, vijf-, zeshoekige en ronde ramen.

Nog een voordeel van de Duette® shades is dat deze de energie kosten verlaagd en gemonteerd kan worden zonder boren.

Luxaflex heeft in oktober 2023 een geheel nieuwe collectie plissé shades geïntroduceerd, met tal van prachtige strak gevouwen stoffen die zich open vouwen als een harmonica. Bij een plissé gordijn ziet u de perforatiegaten en het touwtje door de stof heen, dit geeft een speels effect. Deze raamdecoratie is zeer geschikt voor kleine en middelgrote ramen. Een plissé gordijn straalt luxe en kwaliteit uit en past zowel in moderne als klassieke interieurs.

Zonwering Put: dé specialist in rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen.

Duette/Plissé
Duette/Plissé
Duette/Plissé
Duette/Plissé
Duette/Plissé
Duette/Plissé
Duette/Plissé
Duette/Plissé
Offerte aanvragen