Elektrische rolluiken

Met elektrische rolluiken bent u van alle gemakken voorzien. Zonwering Put maakt gebruik van de technieken van Somfy om de bediening van uw rolluiken makkelijker te maken.

Elektrische Rolluiken Bij Zonwering Put

Kwaliteit, zekerheid en design

Waarom elektrische rolluiken?

Rolluiken zijn een mooie toevoeging voor uw woning. Zo beschermen elektrische rolluiken tegen de zon en dragen ze bij aan een goede isolatie. Naast deze voordelen werkt het ook nog eens inbraak vertragend. Kies voor elektrische rolluiken om te genieten van de extra gemakken die de draadloze technieken bieden. Met de elektrische varianten kunt u de rolluiken makkelijk en snel bedienen ook als u er niet bent.

Toepassing techniek

Hoe werken elektrische rolluiken?

Laat u elektrische rolluiken plaatsen door Zonwering Put? Dan krijgt u elektrische zonwering met de draadloze technieken van Somfy. Door deze handige technologieën bent u voorzien van alle gemakken als het aankomt op zonwering. Met de IO-homecontrol bedient u de rolluiken eenvoudig met een afstandsbediening. Voor de beste bediening helemaal afgesteld op uw wensen is uw rolluik ook te voorzien van een stille RS100 motor van Somfy. Hierdoor gaat de rolluik zacht naar beneden en is het mogelijk om de snelheid zelf in te stellen. De technologieën van Somfy zijn ook toe te passen op een aantal andere zonweringproducten. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van elektrische zonwering.

Elektrische Rolluiken In Gebruik
Meer Dan Alleen Elektrische Rolluiken

Ons aanbod

Zonwering van Zonwering Put

Zonwering Put heeft talrijke soorten binnen- en buitenzonwering, dat betekent: voor ieder wat wils. Van elektrische rolluiken, shutters of plisségordijnen voor binnen tot markiezen, terras- of uitvalschermen voor buiten. Wilt u het hele jaar door heerlijk in uw tuin kunnen zitten? Ook dan hebben wij de oplossing voor u. Onze Pergola zonwering is een speciale terrasoverkapping die uit te schuiven is. Deze overkapping heeft alle voordelen van een zonnescherm en vaste overkapping. Naast zonwering zou het assortiment van Zonwering Put niet compleet zijn zonder tuinmeubelen. Comfortabele tuinstoelen, prachtige tuintafels en sfeervolle tuinkussen; vindt alles voor uw tuin bij Zonwering Put. Wilt u meer informatie over de producten van Zonwering Put? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van passende zonwering of tuinmeubelen.