Horeca parasols

Bent u op zoek naar parasols voor uw horeca onderneming? Bij Zonwering Put bent u aan het juiste adres voor zonwering voor zowel binnen als buiten. Een parasol is dé oplossing voor het creëren van een aangename temperatuur in de zomertijd. Op een warme, maar toch regenachtige dag zorgt een grote horeca parasol voor ideale overdekking, waardoor uw gasten toch buiten kunnen zitten. Wij hebben parasols van verschillende kleuren en formaten. Wilt u meer informatie en ons huidige aanbod bekijken? Hiervoor verwijzen wij u naar onze showroom, hier hebben wij diverse opstellingen staan.

Aandachtspunten

Waar moet u op letten bij horeca parasols?

Voordat u één of meerdere horeca parasols aanschaft voor uw horecaonderneming, is het goed om ter voorbereiding een aantal zaken onder de loep te nemen. Zo is de grootte van uw terras van belang, maar ook het feit of er veel wind staat of niet. Daarnaast zijn er een aantal praktische zaken, bijvoorbeeld de vraag of u een vergunning nodig heeft van uw gemeente, de keuze van het doek en of u de parasols wilt kunnen uitbreiden. Rekening houdend met al deze aspecten, leveren wij de parasol of parasols die het best bij uw horeca onderneming passen.

We leveren bovendien veel meer buitenzonwering oplossingen voor horeca en de zakelijke markt.

Horeca Parasols
Meer Dan Horeca Parasols

Nog meer sfeer!

Horeca parasols met verlichting

Tot in de late uurtjes wordt er door uw gasten genoten van hun vrije avond bij uw horeca onderneming. Om deze momenten nog aangenamer te maken, is het bij Zonwering Put mogelijk om verlichting te verwerken in uw zonwering. Bij Zonwering Put bestelt u horeca parasols met ingebouwde verlichting. Heeft u al één of meerdere horeca parasols op uw terras staan, dan kunnen wij deze ook uitbreiden met terrasverlichting. Het is in dat geval wel afhankelijk welk type parasol u heeft. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Heerlijk warm gevoel

Horeca parasols met verwarming

Gasten het hele jaar door op uw terras bedienen? Dat kan! Onze horeca parasols zijn namelijk te bestellen of uit te breiden met verwarming: zogenaamde terrasheaters. Een heater is in de meeste gevallen gemakkelijk te plaatsen onder de horeca zonwering en horeca parasols. Door weer en wind op uw terras serveren, maar geen heaters plaatsen? Kies dan voor een doek dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Onze experts kunnen u hierover adviseren.

Meer Dan Alleen Horeca Parasols
Horeca Parasols

Ons overige aanbod

Meer mogelijkheden voor uw onderneming

Naast de parasols voor uw horeca onderneming bieden wij u meer mogelijkheden rondom zonwering. Denk bijvoorbeeld aan prachtige gordijnen of tuinmeubelen, maar ook voor overkappingen en andere soorten zakelijke zonwering bent u bij Zonwering Put aan het juiste adres. Hierbij zijn er veel keuzes en mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van deze keuzes.

Meer informatie nodig?

Contact Zonwering Put 

Wilt u een parasol bij Zonwering Put aanschaffen voor uw horeca onderneming? Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom in Heerde. Wij helpen u graag bij het kiezen van de geschikte zonwering voor uw horeca onderneming!

Offerte aanvragen