Rolluiken Wijhe

Op een warme zomerdag zou u het liefst even willen verdwijnen van de hitte. Maar in de winter wilt u juist de kou buiten houden. Rolluiken in Wijhe kunnen u hier een handje bij helpen.

Ideaal voor elk weer

Koele zomers en warme winters

Rolluiken in Wijhe houden de temperatuur van buiten ook daadwerkelijk buiten. Door de verduisterende en isolerende functie houden rolluiken in Wijhe uw huis in de zomer vanbinnen koel en in de winter juist lekker warm. Het regelt niet alleen de temperatuur in huis, maar het bespaart ook energie.

Niet alleen rolluiken in Wijhe bieden u de kans op een lekker koel huis in de hete zomers. Het ruime assortiment van Zonwering Put biedt verschillende soorten zonwering in diverse modellen en vele kleuren. U moet er alleen nog maar eentje vinden die het best bij u past.

Rolluiken Wijhe Buiten
Rolluiken Wijhe

Erg praktisch in gebruik

Makkelijk en veilig

Het gebruiken van de rolluiken is gemakkelijk, doordat wij gebruik maken van de draadloze technologieën van Somfy. De rolluiken in Wijhe worden makkelijk te bedienen door middel van IO-homecontrol. Dit is te gebruiken met behulp van een afstandsbediening.

Er is zelfs een extra optie waarmee u uw rolluiken nog verder kunt optimaliseren. De stille RS100-motor van Somfy stelt zichzelf automatisch af en heeft een handige weerstand als optie. Met een Connexoon-kastje van Somfy kunt u ook gemakkelijk andere Somfy-producten bedienen.

De rolluiken voor uw ramen in Wijhe hebben daarnaast verschillende functies die kunnen bijdragen aan uw veiligheidsgevoel. Door het gebruik van borstels in plaats van rubbers in de geleiders heeft u geen last meer van geklapper. Ook zorgen de rolluiken voor meer privacy en bescherming. Doordat de luiken als een soort harnas van uw ramen dienen, krijgt u nog meer het gevoel van veiligheid. Rolluiken doen dus veel meer dan alleen het tegenhouden van de zon.

Ons aanbod

Andere producten

Rolluiken zijn niet de enige buitenzonwering die Zonwering Put te bieden heeft. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor screens. Screens worden aan de buitenkant van uw raam bevestigd. Op deze manier houden screens de zon buiten en zijn ze bestand tegen weer en wind.

Een ander voorbeeld is een zonnescherm. Zonneschermen beschermen u tegen uv-straling, houden warmte buiten en zijn waterafstotend.

rolluiken wijhe

Meer informatie nodig?

Contact rolluiken Wijhe

Wilt u meer weten over ons assortiment in rolluiken? Of heeft u nog andere vragen? U kunt voor al uw vragen over zonwering contact met ons opnemen. Wij zijn buiten Wijhe ook in meerdere gebieden werkzaam.

Offerte aanvragen