Screens Apeldoorn

Bent u op zoek naar zonwering in Apeldoorn met behulp van screens? U bent zeker niet de enige! Velen gingen u al voor. Wordt u onrustig van het geraas van de wind? Dan zijn screens in Apeldoorn dé oplossing. Wij bieden verschillende soorten screens voor uw woning of pand in Apeldoorn. Denk hierbij aan een rits- of zipscreen, een van onze meest verkochte en efficiënte screens.

De toevoeging van screens over uw ramen geeft u veel mogelijkheden en voordelen. Onze ritsscreens en screendoeken dempen het zonlicht en de warmte op de warme zomerdagen. Daarnaast voorkomen ze ook dat insecten uw huis binnendringen.

Een ideaal filter

Verduisterende screens in Apeldoorn

Onze screens in Apeldoorn zijn gemaakt van glasvezel, waardoor een groot deel van het zonlicht gefilterd kan worden. Zonwering Put levert ook screendoeken waarbij de draden zo dicht op elkaar zijn geweven, dat deze doeken een ruimte aanzienlijk kunnen verduisteren. Ideaal dus, voor ruimtes waarin veel met computers of beamers wordt gewerkt. In een donkere ruimte is kijken naar een beeldscherm namelijk een stuk aangenamer dan in een lichte ruimte. Wilt u de voordelen van een screen, maar ook het zicht naar buiten behouden? Dan levert Zonwering Punt screens in Apeldoorn met een transparant PVC-doek.

Screens Apeldoorn
Screens Apeldoorn

Profiteer!

De voordelen van onze screens

Een screen is een onderdeel van uw huis. Bovendien brengen screens in Apeldoorn een hoop voordelen met zich mee. Vooral de ritsscreens zijn zeer geliefd bij Zonwering Put. Onze screens zijn:

  • wind vast op iedere hoogte;
  • onverwoestbaar dankzij een naadloze aansluiting tussen het doek en geleiders;
  • van hoge kwaliteit;
  • veel te gebruiken, dankzij de lange levensduur van het doek;
  • altijd scherp in prijs.

Geen zin in ongewenste gasten, zoals muggen en andere insecten, in uw huis? Met onze screens in Apeldoorn worden insecten buiten gehouden. Maar let op, de screens hebben af en toe verfrissing nodig. Het kan dus geen kwaad om ze regelmatig te ventileren.

Creëer een perfecte uitstraling

Screens Apeldoorn; hoge kwaliteit

Kwaliteit, zekerheid en design. Wordt u blij van deze woorden? Goed nieuws! Deze factoren komen namelijk samen in onze LX55 Ritsscreen: een extra groot screen voor grote ramen. Dankzij de uitstekende afwatering hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over lelijke strepen als gevolg van het stromende regenwater. Ook de wind maakt geen schijn van kans, dankzij de topkwaliteit van het doek dat naadloos aansluit op de geleider.

Screens Apeldoorn Mogelijkheden

Voor ieder wat wils

Een oplossing op maat

Bent u, naast onze screens in Apeldoorn, benieuwd wat wij nog meer aan zonwering aanbieden? Bij Zonwering Put kunt u terecht voor verschillende soorten binnen– en buitenzonwering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Apeldoorn? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende oplossing op maat. U kunt ook contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Onze experts staan u dan graag te woord.

Offerte aanvragen