Screens in Deventer

Op zoek naar zonwering in Deventer in de vorm van screens? Velen gingen u al voor in onze showroom, dus u bent zeker niet de enige. Screens in Deventer zijn dé oplossing als u onrustig wordt van het geraas van de wind. Wij bieden verschillende soorten screens voor uw woning in Deventer. Denk hierbij aan een rits- of zipscreen, een van onze meest verkochte en efficiënte screens in Deventer.

Verduisterend

Screens in Deventer

Onze screens in Deventer zijn gemaakt van glasvezel. Hierdoor kan een heel groot deel van het zonlicht gefilterd worden. Zonwering Put levert ook screendoeken waarbij de draden zo dicht op elkaar zijn geweven, dat deze doeken een ruimte aanzienlijk kunnen verduisteren. Het plaatsten van een screen is ideaal voor ruimtes waarin veel met computers of beamers wordt gewerkt. In een donkere ruimte is het kijken naar een beeldscherm namelijk een stuk aangenamer dan in een lichte ruimte. Wilt u de voordelen van een screen, maar tegelijkertijd niet uw zicht naar buiten tegenhouden? Dan levert Zonwering Punt screens in Deventer met een transparant PVC-doek.

Geen muggen en andere insecten in uw huis

Screens in Deventer - de voordelen

Een screen is een onderdeel van uw huis. Screens in Deventer brengen een hoop voordelen met zich mee. Vooral de ritsscreens zijn zeer geliefd bij Zonwering Put. Onze screens zijn:

  • windvast op iedere hoogte;
  • onverwoestbaar dankzij een naadloze aansluiting tussen het doek en geleiders;
  • van hoge kwaliteit;
  • veel te gebruiken, dankzij de lange levensduur van het doek;
  • altijd scherp in prijs.

Zit u niet te wachten op muggen en andere insecten in uw huis? Met onze screens worden insecten buiten gehouden. Maar let op, de screens hebben af en toe verfrissing nodig. Het kan dus geen kwaad om ze regelmatig te ventileren.

Screens Deventer Buiten
Screens Deventer

Kwaliteit, zekerheid en design

Hoge kwaliteit screens

Kwaliteit, zekerheid en design komen samen in onze LX55 Ritsscreen. Dat is een extra groot screen voor grote ramen. Dankzij de uitstekende afwatering hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over lelijke strepen, veroorzaakt door het stromende regenwater. Ook de wind maakt geen schijn van kans, dankzij de topkwaliteit van het doek dat naadloos aansluit op de geleider.

Een oplossing op maat

Contact

Bent u benieuwd wat wij naast onze screens in Deventer, nog meer aan zonwering aanbieden? Zo kunt u bij Zonwering Put terecht voor verschillende soorten binnen– en buitenzonwering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of pand in Deventer? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende oplossing op maat. U kunt ook contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Onze experts helpen u dan graag verder.

Offerte aanvragen