Zonwering in Epe

Voor niets komt de zon op. Heerlijk, zo’n lekkere warme gloed in je gezicht, maar de zon is niet alleen maar goed voor ons. Hij kan soms net iets te hard zijn best doen, waardoor het thuis of op kantoor véél te warm wordt. Wij bieden de perfecte oplossing met onze zonwering in Epe. Bij Zonwering Put vindt u alle diverse soorten zonwering. Pergola’s, terrasschermen, screens, rolluiken, zonneschermen en gordijnen bijvoorbeeld. Kies de oplossing die het beste bij uw woonsituatie past of laat u adviseren voor onze experts.

Regel simpel en snel de lichtinval

Screens van zonwering Epe

Met screens regelt u simpel en snel de lichtinval. De ideale manier om schittering in uw ogen te voorkomen en het binnen lekker koel te houden met deze zonwering in Epe. Wij plaatsen ze in de meeste gevallen aan de buitenkant van het raam, zodat warmte optimaal wordt geweerd. Er zijn verschillende uitvoeringen. Ritsscreens worden het meest verkocht in Epe.  Deze zijn windvast, op iedere hoogte scherp in prijs, 100% zonwerend en laten geen mug naar binnen.

Genieten in de schaduw

Zonneschermen van zonwering Epe

Zoek je op zonnige dagen ook graag een plekje in de schaduw op in Epe? Overmatige lichtinval en hoge temperaturen in huis voorkomen? Een goed zonnescherm kan een airco zelfs overbodig maken. Zonneschermen – ook wel knikarmschermen genoemd – bevatten een zonweringsdoek van waterafstotende stof. Deze beschermt je niet alleen tegen fel licht en warmte, maar ook tegen schadelijke UV-stralen. Daarnaast kan een zonnescherm een luxe toevoeging zijn aan de gevel. Bij Zonwering put is vrijwel alles mogelijk qua kleur en maat op het gebied van zonwering in Epe.

Zonwering Epe
Zonwering Epe

Makkelijk besturen met de afstandsbediening

Rolluiken

Rolluiken zijn wat zonwering Epe betreft te vergelijken met screens. Het grote verschil zit hem in de stevigheid. Rolluiken worden gemaakt van aluminium en hebben door de kracht van dit materiaal een extra inbraakwerende werking. Daarnaast werken ze ook extra isolerend. In de winter wordt de warmte binnengehouden, in de zomer wordt de warmte geweerd met deze zonwering. Win-win! Wij van Zonwering Put werken uitsluitend met de nieuwe draadloze technologie van Somfy. Hierdoor kunt u uw rolluiken gemakkelijk met een afstandsbediening besturen.

Heeft u nog vragen over zonwering?

Contact

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor zonwering in Epe? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom in Heerde.

Zonwering Epe