Zonwering in Heerde

Heerlijk in de zon liggen met een groot glas koude frisdrank, klinkt heerlijk toch? Zon is echter niet altijd onze grootste vriend. Als jij binnen aan het werk bent op kantoor, aan het schoonmaken in huis of aan het eten bent buiten is de zon niet altijd een gewenste gast. Zon in je ogen of een kantoor dat een synoniem aan het worden is van een Turkse sauna. Dat is niet fijn. Bij Zonwering Put in Heerde hebben wij hier een oplossing voor: zonwering. Bij Zonwering Put vindt u alle soorten zonwering. Pergola’s, terrasschermen, screens, rolluiken, zonneschermen of gordijnen is een deel van wat wij aanbieden in ons assortiment. Kom gerust een keer langs in onze showroom voor zonwering in Heerde.

100% zonwerend

Screens van zonwering Heerde

Bij Zonwering Put in Heerde bieden wij een breed assortiment met Screens. Screens worden, in de meeste gevallen, geplaatst aan de buitenkant van een raam. Deze zijn vervolgens compleet afsluitend waardoor er geen zonnestraal meer naar binnen kan. Dit heeft daarnaast als voordeel dat de warmte wordt geweerd en het binnen uit te houden blijft. De rits uitvoering is de populairste uitvoering. Deze is windvast op iedere hoogte, scherp in prijs, 100% zonwerend en laat geen mug naar binnen.

Beschermen met een zonnescherm

Zonnescherm van zonwering Heerde

Een bedrijfspand of uw woning kunt u ideaal beschermen met een zonnescherm. Een zonnescherm kan een airco zelfs overbodig maken. U voorkomt dat de zon naar binnen schijnt en toch behoud u het uitzicht. Daarnaast kan een zonnescherm een luxe toevoeging zijn aan de gevel. Bij Zonwering put in Heerde stemmen we het zonnescherm af op de gevel en is zo ongeveer alles mogelijk qua kleur en maat voor een zonnescherm in Heerde.

Zonwering Heerde
Zonwering Heerde

Het werkt veilig en isolerend

Rolluiken

Ook als de keuze op een rolluik valt bent u bij Zonwering Put in Heerde op de juiste plek. Rolluiken komen overeen met screens. Ze sluiten het licht volledig af aan de buiten kant van het raam. Het verschil is echter het materiaal en de stevigheid. Een rolluik verhoogt namelijk ook de veiligheid en werkt isolerend. Een rolluik behoudt hierdoor de warmte in de winter en kan de warmte juist weren in de zomer. Minder airco kosten in de zomer en minder stook kosten in de winter. Rolluiken zijn dus ook nog eens goed voor het klimaat. Kom gerust langs in onze showroom voor rolluiken in Heerde.

Variërend assortiment

Gordijnen

Zonwering Put in Heerde heeft een zeer variërend assortiment op het gebied van gordijnen. Gordijnen geven de ‘finishing touch’ aan in de kamer. Daarnaast kan een gordijn ook gebruikt worden om zon buiten te houden of om natuurlijk in een donkere kamer te slapen. Kom gerust kijken naar ons assortiment gordijnen.

Zonwering Heerde

Vragen over zonwering in Heerde

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zonwering in Heerde? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over zonwering. Wij kunnen ook altijd bij u langs komen voor een bezichtiging. Tot slot bent u welkom in onze showroom in Heerde.