Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 Telefoon icon 0578 - 690338

Ook op het terras zonwering

Zonwering Put, dé specialist op het gebied van buitenzonwering. Ook voor terrasoverkappingen en bijbehorende zonwering. Een terras kan net iets extra’s toevoegen aan uw woning. De woonbeleving wordt nieuw leven ingeblazen nu u binnen én buiten kunt leven! Geniet optimaal van uw terras door zonwering voor het terras aan te schaffen. Zonwering Put besteed graag aandacht aan details. Wij weten als geen ander hoeveel zonwering kan doen voor een woning. Zonwering voor het terras is niet waar onze expertise stopt! Wij hebben verschillende soorten binnen- en buitenzonwering om uw woonbeleving geheel naar eigen hand te zetten. Met terras zonwering kunt u gebruik maken van de gewenste effecten van de zon.

Het terras op?

Gewoon vanuit huis!

Met zonwering op uw terras heeft u de touwtjes in handen. Geniet het hele jaar door op uw terras, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Met terras zonwering bepaalt u wanneer de zon welkom is en wanneer niet. Vindt u het te warm? Terras zonwering zorgt ervoor dat u beschut buiten kunt genieten. Zoek de schaduw op en geniet tegelijkertijd van de zon. Maakt u graag ’s avonds gebruik van uw terras? In de loop van de avond kan het buiten flink afkoelen en ook dan biedt terras zonwering de uitkomst. Door de beschutting heeft u geen last van koude avonden. Geniet langer en meer van uw terras met zonwering van Zonwering Put. Onze experts denken graag met u mee en kijken welke zonwering bij uw woning past. Bij Zonwering Put heeft u ruime keuze in kleuren en motieven. Wij adviseren u graag in deze keuze, dus kom snel langs in onze showroom!

Zonwering Put Zonwering Terras
Terras Zonwering Zonwering Put

Laat de zon in uw hart

Naast zonwering voor uw terras kunt u bij Zonwering Put terecht voor alle soorten binnen- en buitenzonwering. U bepaalt wanneer de zon welkom is en wanneer niet. Buitenzonwering zorgt ervoor dat zonlicht niet direct uw woning invalt. Een mooie bijkomstigheid is dat de warmte ook buiten de deur blijft. Airconditioning is verleden tijd en maakt plaats voor de duurzamere oplossing van zonwering. Met een zonnescherm bespaart u energie en wordt uw energierekening lager!

Zonwering terras

houdt de zon uit huis

Maakt u de juiste keuze en kiest u voor terras zonwering? Naast functioneel is onze zonwering ook een lust voor het oog. Neem bijvoorbeeld ons brede assortiment screens. In elke kleur, formaat en vorm, past deze altijd bij uw terras. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij adviseren u graag en maken van uw woning een totaalplaatje.

Wilt u de woonbeleving uitbreiden naar buiten? Overweeg dan een van onze overkappingen. Dé oplossing is optisch een uitbouw van uw huis en die de charme heeft van het buitenleven. Naast zonwering terras leveren wij ook garagedeuren, horren en zelfs tuinmeubelen en -aankleding. Neem contact met ons op en we hopen u snel te zien bij Zonwering Put.

Terras Zonwering Put
Offerte aanvragen