Zonwering in Wijhe

Temperaturen boven de 20 graden zijn heerlijk, maar dat felle zonlicht de hele dag in de gezicht is geen aanrader. Het is warm, je raakt verblind en UV-stralen kunnen schadelijk zijn voor onze huid. Op zoek naar zonwering in Wijhe waarmee u lichtinval en warmte reguleert? Zonwering Put is uw specialist in zonwering. U vindt in ons assortiment o.a. pergola’s, terrasschermen, screens, rolluiken, zonneschermen en gordijnen. Laat u adviseren of kies zelf de ideale zonwering voor uw pand.

De perfecte oplossing voor velle zonnestralen

Screens

Screens worden aan de buitenzijde van het raam geplaatst als zonwering in Wijhe. Het grote voordeel hiervan is dat u warmte hiermee letterlijk buiten de deur (het raam) houdt. U bepaalt zelf tot hoever u ze sluit. De perfecte oplossing om velle zonnestralen in uw ogen te weren. Screens zijn er in verschillende varianten, ritsscreens worden het meest verkocht in Wijhe. Deze doorstaan weer en wind, zijn betaalbaar en laten geen enkel zonnestraaltje door.

Eén van onze traditionele zonweringsystemen

Zonnescherm

Een zonnescherm is één van onze traditionele zonweringsystemen: het welbekende waterafstotende doek dat als een soort parasol boven uw ramen dient. Hij bescherm niet alleen tegen invallend zonlicht, maar houdt ook warmte en schadelijke UV-stralen tegen. De prijzen van onze zonneschermen variëren. Dit is o.a. afhankelijk van het model en van de afmeting. Wij hebben een ruim assortiment, voor elke woning en elk kantoor is wel een passend scherm te vinden. Kom gerust bij ons oriënteren voor zonwering Wijhe.

Zonwering Wijhe Buiten
Zonwering Wijhe

Ideaal als zonwering te gebruiken in Wijhe.

Rolluiken Wijhe

Rolluiken zijn wat te vergelijken met screens. Het grote verschil is de sterkte van het materiaal. Rolluiken worden van staal of aluminium gemaakt. Je kent ze vast wel: die bekende ‘stalen gordijnen‘ die ook veel winkelpanden voor hun entree hebben laten hangen in Wijhe. Ze zorgen dus, naast een zonwerende werking, ook voor extra veiligheid. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat rolluiken niets doorlaten en dus ook prima isoleren: in de winter blijft het lekker warm binnen, in de zomer koel. Ideaal als zonwering te gebruiken in Wijhe.

Contact

Vragen over zonwering in Wijhe

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor zonwering in Wijhe? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom in Heerde.