Sluit de zon buiten

Horren

Heeft u de zomer in uw bol en gezoem in uw oor? Houd ongewenst bezoek van muggen en vliegen tegen met de horren van Zonwering Put.

U bepaalt toch zeker zelf wel wie welkom is in uw huis? Daar zijn wij het helemaal mee eens. Onze horren zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en mooie afwerking.

Wilt u een vaste hor, rolhor of complete hordeur? Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn.

Unilux ontwikkelt en fabriceert horren die het beste aansluiten op uw wensen. We staan in en om Apeldoorn al jaren bekend om onze betrouwbare en snelle levering.

Fractions nu leverbaar bij Zonwering Put

De keuze van de plaatsing hangt sterk af van de situatie. Wilt u namelijk de luiken 180 graden kunnen omslaan, dan dienen Fractions zo kort mogelijk op de hoek van de stijlen te worden gemonteerd. Naast “in-de-dag” montage kunnen Fractions ook “op-de-dag“ worden geplaatst. Door toepassing van een bovenprofiel sluiten Fractions met onzichtbare magneten in dichtgevouwen situatie tegen het bovenprofiel en in opengevouwen toestand tegen elkaar. In het midden houden de in het profiel opgenomen magneetbanden de panelen strak op elkaar; supercompact. De bediening van de Fractions is eenvoudig door middel van een knop. De lichtsleuven schuift men dicht door de knoppen omhoog te bedienen. Tevens kunnen de Fractions als luiken geopend of gesloten worden.

In gesloten situatie bieden Fractions ook nog een extra isolatiepaneel voor zicht, licht, lucht, warmte, geluid en veiligheid. De toepassing hoeft zich niet eens te beperken tot een raam of deur. Hoe en waar u het daglicht gebruikt voor uw toepassing maakt niet uit; gebruik het in uw voordeel. Het licht verplaatst zich als een zonnewijzer door het interieur en maakt zelfs van een lege ruimte een sfeervolle kamer zodra de zon op het raam valt. De spreiding van dicht licht kan door de gebruiker worden beïnvloed door het licht te knijpen, zoals dat ook met de ogen gebeurt zodra het licht te fel is.

Fractions
Plissé hordeuren

Unilux Premium Dealer

Zonwering Put is een officiële Unilux dealer. Dit houdt in dat wij in samenwerking met Unilux de kwaliteit van horren waarborgen door middel van een sterke samenwerking. De nieuwste producten gelijk beschikbaar en exclusief voor u aangeboden. Ook benieuwd naar ons Unilux assortiment? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

 

Offerte aanvragen