Monique Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Twist rolgordijnen

Prachtige producten beginnen met een krachtig ontwerp. Twist rolgordijnen hebben een speels effect doordat ze bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet transparante banen. Tijdens het bedienen van het product, schuiven de stoffen over elkaar heen. Op deze manier bepaalt u zelf de lichtinval. Het twist rolgordijn is speciaal ontworpen voor ramen die op de begaande grond uitkijken op de straat. Wanneer de gordijnen op de laagst mogelijke positie hangen wordt het raam volledig bedekt, zo geniet u dus dag en nacht van uw privacy. Een Twist rolgordijn kan dus op iedere gewenste hoogte half open, volledig gesloten of volledig open gezet worden. U speelt dus als het ware met het licht.

De eindloze ketting is de standaard bediening voor een twist rolgordijn. Het systeem is gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met een kindvriendelijke spanner die aan de muur moet worden bevestigd.

Laat u verrassen door de opvallende stijl, luxueuze, glanzende stoffen en de prachtige kleuren. Het aanbod van Luxaflex bevat de nieuwste trendy kleuren van klassiekers tot neutrale tinten en is daarmee geschikt voor elke smaak elk interieur.
Wellicht zijn de twist rolgordijnen met unieke, opvallende patronen wel wat voor u, een sprekende stijl met gevoel voor stijl.

Kom naar onze showroom om de verschillende stoffen en mogelijkheden te bekijken!

Rolgordijnen
Duorolgordijnen
Duorolgordijnen
Duorolgordijnen
Duorolgordijnen
Rolgordijnen
Offerte aanvragen