Monique-Put Bel ons gerust voor vragen of advies. Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 13:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 Telefoon icon 0578 - 690338

Binnenzonwering

Shutters

Shutters maken een sfeervol geheel van uw woning. Ze zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen, ofwel in diverse kleuren en verschillende louvrebreedtes. Daardoor zijn de shutters op elk interieur toepasbaar.

In een strakke moderne woning zorgen de shutters voor een stoere uitstraling. In een landelijke interieur versterken de shutters juist het landelijke gevoel. Het voordeel van shutters ten opzichte van andere binnenzonwering, is dat ze in vrijwel alle vormen te verkrijgen zijn. Ook is het mogelijk om ze te gebruiken voor een kastenwand of roomdivider. Daarnaast zorgen shutters voor extra isolatie waardoor het in de winter warm en in de zomer koel blijft.  Shutters zijn te verkrijgen in diverse houtsoorten. De Basswood (Amerikaanse Linde) is een lichte, maar uiterst stevige houtsoort en heeft een mooie houtstructuur. Voor de badkamer is de Aqualux dan weer geschikt, omdat deze van kunststof is gemaakt, die bestand is tegen vochtige ruimtes. Kortom, uw shutters zijn helemaal naar wens te verkrijgen. Kom voor meer informatie gerust naar onze showroom!

Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Shutters
Offerte aanvragen