Elektrische zonwering

Met elektrische zonwering kunt u met één druk op de knop de zonwering bedienen. Door het uiteenlopende assortiment aan zonweringproducten is voor iedere situatie en locatie een geschikt product te vinden. Bij Zonwering Put bent u verzekerd van duurzame producten van hoge kwaliteit. Ons vakkundige team komt samen met u tot de perfecte elektrische zonwering voor het binnen- en buitenleven.

Diversiteit

Soorten elektrische zonwering

Kiest u voor elektrische zonwering? Dan heeft u keuze uit verschillende varianten. Bij Zonwering Put bieden wij verschillende soorten elektrische zonwering aan waaronder de volgende varianten:

Aan de hand van uw wensen kunnen onze adviseurs samen met u kijken naar de beste zonwering voor u. In onze showroom zijn de diverse varianten in alle rust in het echt te bekijken.

Elektrische Zonwering Buiten
Elektrische Zonwering

Toepassing in praktijk

Hoe werkt elektrische zonwering?

Uw elektrische zonwering is gemakkelijk te besturen door de draadloze technologieën van Somfy. Bij Zonwering Put maken wij gebruik van deze handige technologieën en bent u optimaal voorzien van alle gemakken. Zo kunt u met de IO-homecontrol uw rolluiken makkelijk bedienen met een afstandsbediening. Uw rolluik is ook te voorzien van een stille RS100 motor van Somfy. Deze zorgt dat het rolluik zachtjes omlaag gaat en biedt ook de mogelijkheid om de snelheid zelf in te stellen. Andere zonweringsproducten zijn te bedienen met een Connexoon kastje van Somfy. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van elektrische zonwering.

Wij bieden u meer

Elektrische zonwering en meer

Zonwering Put heeft altijd in het assortiment dat in uw straatje pas. Met talrijke soorten binnen- en buitenzonwering is er voor ieder wat wils. De zon sluit u eenvoudig buiten met onze binnenzonweringproducten, denk hierbij aan rolgordijnen, shutters en plisségordijnen. Buiten beschermen wij u van de zon met onze buitenzonwering, zoals markiezen, terras- of uitvalschermen. Of heeft u liever een product, waarmee u het hele jaar door heerlijk buiten kunt zitten? Ook dan kunnen wij aan uw wensen voldoen, namelijk met onze Pergola Zonwering. Dit is een speciale uitschuifbare terrasoverkapping die alle voordelen heeft van een zonnescherm en vaste overkapping. Verder kan een mooi assortiment aan tuinmeubelen natuurlijk niet ontbreken bij Zonwering Put. U vindt bij ons dan ook een goede selectie comfortabele tuinstoelen, prachtige tuintafels en sfeervolle tuinkussen. Wilt u meer informatie over onze elektrische zonwering of andere producten van Zonwering Put? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Elektrische Zonwering