Screens Zwolle

Woont u in Zwolle en bent u op zoek naar screens? Begrijpelijk! Screens zijn namelijk niet alleen een oplossing voor het licht en de warmte van de zon, maar stoppen ook het geraas van de wind langs uw woning.

Wij bieden verschillende soorten screens, waarbij ritsscreens en zipscreens onze meest verkochte en efficiënte screens zijn. Door ons ruimte assortiment kunt u de screens voor uw woning in Zwolle kiezen, die perfect bij u woning passen.

Hoge kwaliteit zonwering

Voordelen screens Zwolle

Een screen is een vorm van zonwering waarbij bedienbare doeken verticaal te bewegen zijn. U kunt ze bijvoorbeeld compleet naar boven of beneden doen, maar ook ergens halverwege laten staan. U controleert dus zelf de mate van zonlicht die u binnenlaat.

Een van de voordelen van onze screens is dat ze windvast zijn op iedere hoogte. Door de naadloze aansluiting tussen het doek en de geleiders, heeft u bovendien geen last van klapperende screens. De materialen die wij voor uw screens in Zwolle gebruiken, zijn van hoge kwaliteit.

Besluit u in Zwolle screens te kopen, dan geniet u bij Zonwering Put ook van reparatieservice. We komen graag bij u in Zwolle langs om de screens periodiek te onderhouden. Tot slot bent u bij ons verzekerd van eerlijk en specialistisch advies.

Windvaste Screens Zwolle
Screens Zwolle Badkamer

Meer dan een lust voor het oog

Verduisterende screens

Naast screens leveren wij ook screendoeken. De draden van deze doeken zijn zo dicht op elkaar geweven, dat ze een ruimte aanzienlijk kunnen verduisteren. Heeft u een ruimte waar veel met computers of beamers wordt gewerkt? Dan zijn onze screendoeken de ideale oplossing. Ze zorgen ervoor dat u geen last hebt van weerspiegeling van licht in de schermen. Zonwering Put biedt daarnaast ook screens met een transparant PVC-doek. Hiermee blijft het zicht naar buiten behouden, maar krijgen muggen of vliegen geen kans!

Hoe werken screens in Zwolle?

Voordat u thuis in Zwolle screens aanschaft, bent u misschien benieuwd naar de werking ervan. De doeken van onze screens zijn gemaakt van glasvezel, polyester of combinaties daarvan. Omdat we deze materialen op een bepaalde manier weven, beperken ze de penetratie van UV-straling. De stralen stuiten op het doek en kaatsen weer terug naar buiten, in plaats van dat ze naar binnen dringen.

Wist je dat: hoe donkerder de kleur van uw screens in Zwolle, hoe meer UV-straling wordt geblokkeerd?

In onze showroom kunt u zien hoe efficiënt onze screens voor in Zwolle werken.

Toch op zoek naar wat anders? Wij namelijk een zeer groot assortiment aan soorten zonwering aan. Hieronder vallen binnenzonwering en buitenzonwering in diverse verschijningsvormen.

Screens Zwolle Shutters
Zonnescherm Apeldoorn

Bezoek onze showroom

Contact

Ieder huis of pand is anders. Om aan uw wensen te voldoen bieden wij maatwerk zonwering aan. Screens in Zwolle zijn volledig af te stemmen op uw smaak en het pand. Heeft u vragen over onze producten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. De specialisten van Zonwering Put staan u graag te woord.

Offerte aanvragen