Sluit de zon buiten

Buitenzonwering is niet meer weg te denken uit ons assortiment. De zomers worden steeds warmer, waardoor het noodzakelijk wordt om enkele vormen van zonwering aan te schaffen voor uw woning. Daarom hebben we bij Zonwering Put een breed scala buitenzonweringen. Zo bent u de baas over wanneer en hoe lang u geniet van de zon en de buitenlucht – zelfs op de heetste zomerdagen. Onze leverancier, Suncircle uit Barneveld, is producent van kwalitatief hoogwaardige buitenzonweringen. Naast kwaliteit, kunnen we ook gemak aanbieden. Omdat gemak de mens dient, bieden wij onze producten elektrisch en met afstandsbediening aan. Met een Somfy IO motor in combinatie met een Tahoma Switch box is het zelfs mogelijk om de producten op afstand te bedienen via uw smartphone of tablet! U kunt dan vanuit uw luie stoel al uw producten bedienen. De producten zijn natuurlijk te zien in onze showroom, waar u gelijk uitleg krijgt over de verschillende producten. Kom gerust een kijkje nemen!

Welke buitenzonweringen wij bieden?

Een betere vraag zou zijn; welke niet? De collectie van Zonwering Put bestaat uit geavanceerde terrasschermen en screens tot klassiekers als parasols en markiezen. Als specialist in binnen- en buitenzonwering kunnen we al onze klanten ondersteunen vanaf de behoefte aan zonwering tot de verkoop, montage en zelfs het onderhoud ervan. Deze volledige service bieden we voor al onze types.

Welke Buitenzonwering Hebben We Bij Zonwering Put
Sfeerimpressie

Kom langs in Heerde voor

Echte buitenzonwering experience

Voor de mooiste uitvalschermen, functionele serre zonweringen, kwalitatieve rolluiken en andere zonweringsproducten kunt u terecht bij Zonwering Put. Sterker nog: u kunt langskomen bij onze winkel in Heerde. Daar kunt u ons gehele assortiment zelf bekijken, voelen en vergelijken. Zo weet u zeker dat wat u aanschaft een mooie toevoeging wordt voor uw woning – nog een reden waarom Zonwering Put dé buitenzonweringsspecialist van Nederland is.

Offerte aanvragen